Omdat marketing geld kost en jij wilt weten wat het je precies oplevert.

Jij wilt weten waar je marketingbudget naartoe gaat maar Marketing is niet je ding. Wanneer je die expertise aan ons overlaat zorgen wij dat je met je marketingbudget zo optimaal mogelijk kan presteren via de juiste kanalen.

Door elk marketingelement meetbaar te maken, laten wij het resultaat ten opzichte van de investering zien.

Samen sta je sterker dan alleen en samen zorgen wij voor het beste resultaat. Je merk gaat presteren! Met ons team van creatievelingen bedenken wij campagnes die we zowel offline als online inzetten. Wij koppen elke bal binnen en zorgen voor de meeste impact op jouw doelgroep.

Wij zorgen met de juiste marketingstrategie dat jouw doelgroep wordt benut met de juiste kanalen.

Wij zetten je merk cross mediaal in beweging en maken reclame meetbaar. Wanneer je Strategie staat, je merk er lekker uitziet en je online zichtbaar bent staat niets je meer in de weg. Je marketingplan gaat knallen en wij gaan samen scoren met jouw merk!

Ergocare

Ergocare is dé specialist in tilsystemen binnen de zorg. Ergocare kent haar oorsprong in de bouw en heeft afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan in de zorg. Door deze jarenlange ervaring is Ergocare in staat om plafondtilsystemen effectief te verwerken in diverse zorginstellingen.

Bekijk case