Een goede bedrijfswebsite is tegenwoordig onmisbaar voor uw onderneming. Kon u vroeger qua webdesign nog volstaan met een simpele pagina met de contactgegevens en een korte beschrijving van wat u doet, tegenwoordig voldoet dat niet meer. De concurrentie in veel sectoren is moordend. Als mensen een bedrijf in uw sector zoeken en op uw website komen, en uw site maakt een slechte of verouderde indruk, dan zullen ze snel naar de concurrentie lopen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de producten of diensten die u aanbiedt, maar door een slechte vormgeving of een onoverzichtelijke indeling zullen veel bezoekers niet eens inhoudelijk gaan kijken naar uw producten of diensten, hoe goed of mooi die misschien ook zijn. Gelukkig kan Vazquez u op het gebied van webdesign helpen met een bedrijfswebsite die zowel in vormgevingsopzicht als functioneel opzicht aan de hoogste standaarden voldoet, en die naadloos aansluit op uw bedrijfsidentiteit en de wensen en interesses van uw doelgroep.

Webdesign van Vazquez: een website die bij uw onderneming past

Een van de sterke punten van de werkwijze van Vazquez is dat wij bij onze webdesign projecten op zoek gaan naar de perfecte website voor u, een die aansluit op uw corporate identity en tevens aantrekkelijk is voor uw doelgroep. Daarom gaan wij eerst met u om de tafel zitten om een beeld te krijgen van wie u bent als onderneming, en naar waar uw doelgroep uit bestaat en wat hun wensen en interesses zijn. Ook laten wij bij ons webdesign uw website of webshop aansluiten op uw huisstijl. Voldoet uw huisstijl niet aan de eisen van de moderne tijd, dan kunnen wij naast webdesign u ook een nieuwe huisstijl bieden, een bij uw bedrijf passende, breed inzetbare huisstijl waar u jaren mee vooruit kunt.

Webdesign door Vazquez betekent een website of webshop die qua vormgeving helemaal bij de tijd is en waarbij deze vormgeving professioneel oogt en aansluit bij het type bedrijf dat u bent en bij wat uw doelgroep aantrekkelijk vindt. In functioneel opzicht kiezen wij voor overzichtelijk webdesign, zodat bezoekers gemakkelijk uitkomen bij de informatie die ze zoeken. De vormgeving leidt bij ons webdesign ook nooit af van de inhoud, ook bij websites die vragen om een uitbundige vormgeving zal de informatie goed vindbaar en leesbaar zijn.

Bij onze webdesign projecten zorgt Vazquez er door responsive design ook altijd voor dat uw website of webshop goed te bezoeken is op mobiele apparaten. Steeds meer mensen bezoeken immers websites op smartphones en tablets, en voor goede vindbaarheid op Google is het ook belangrijk dat uw site mobielvriendelijk is. Over vindbaarheid op Google gesproken, ons webdesign is erop gericht om uw site optimaal vindbaar te maken in Google. Wij bieden u naast het webdesign zelf ook nog aparte SEO-pakketten aan, deze garanderen een nog hogere ranking in de organische zoekresultaten van Google.

Meer weten over webdesign door Vazquez? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de unieke dienstverlening van Vazquez op het gebied van webdesign, of over onze andere diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan geven wij u vrijblijvend alle informatie die u nodig hebt. Kies voor webdesign van Vazquez, dan wordt uw bedrijfswebsite het perfecte visitekaartje van uw organisatie!