Een eigen huisstijl kan natuurlijk niet zonder je producten in te pakken met een unieke verpakking. Hier bij Maarten Vazquez Creatiestudio hebben we de connecties en de ideeën om van jouw idee een verpakking te laten maken. Van eenvoudige dozen tot unieke exotische vormen, geen concept is te uitzinnig. Wij werken om deze ontwerpen goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van jouw organisatie. Ten slotte leveren wij deze nieuwe verpakkingen via ons netwerk van leveranciers en distributeurs.

Verpakking laten maken, speciaal voor jouw doel

Een eenvoudige verpakking laten maken zoals een doos of flesje is op zich niet moeilijk. Er voor zorgen dat deze dozen netjes binnen de vastgestelde stijl van jouw bedrijf passen en mooi bedrukt worden vereist meer expertise. Met onze hulp komt jouw bedrijf goed voor de dag en zijn jouw producten direct herkenbaar. Functioneel en stijlvol, de verpakkingen van jouw producten zijn deel van jouw algemene huisstijl. In één oogopslag wordt helder wat jouw bedrijf is en wie jouw doelgroep is.

Ook in aantal kunnen wij breed variëren. Kleine oplages voor een eenmalig gebruik of massaproductie, wij hebben de connecties. Je kunt iedere stap overzien wanneer wij van jouw idee een verpakking laten maken, afgestemd op jou. Met doortastende precisie werken onze professionals om het beste ontwerp te creëren. Pas als je tevreden bent met ieder aspect begint de productie van verpakkingen speciaal voor jouw bedrijf.
Met jouw nieuwe verpakkingen breid jij de identiteit van jouw bedrijf uit naar ieder facet. Met een unieke vormgeving en herkenbaar patroon geven wij jou een ontwerp waar je weer mee vooruit kunt. Deze verpakking laten wij vervolgens maken in een oplage volgens afspraak. Wij houden voortdurend contact met jou om verrassingen te voorkomen.

Vazquez

Onze studio heeft al jaren ervaring met het ontwerpen van huisstijlen voor bedrijven, klein en groot. Je kunt rustig plaatsnemen op een lange lijst tevreden klanten en genieten van een nieuwe verenigde stijl die ieder product dat je levert direct herkenbaar maakt. Wij zijn doortastend en zullen niet rusten tot we de perfecte verpakking kunnen maken voor jouw wensen. Met Vazquez achter je kan jouw idee niet mislukken. Ben jij op het moment op zoek naar een nieuwe stijl voor jouw bedrijf en zoek je iemand die een totaalpakket kan leveren voor alle elementen van jouw bedrijf? Vazquez regelt voor jou een verpakking volgens jouw eigen huisstijl met alles er op en er aan.