Vazquez is nu Kemari

Stilstaan zat nog nooit in ons DNA. Bij Vazquez streven we continu naar het hoogste niveau en geloven wij in dingen anders doen. We verwelkomen je op ons nieuwe digitale speelveld.

Is SEO écht jouw passie en wil jij onze fans helpen naar een absoluut hoger niveau (de Champions League)? Wil jij verantwoordelijk zijn voor de gehele SEO strategie van onze opdrachtgevers? Speel jezelf dan in de basis als SEO Marketeer!

Als SEO marketeer bij Vazquez werk je dagelijks aan bekende merken en organisaties. Je weet precies hoe jij onze fans hoger laat ranken binnen de zoekmachines en maakt dit visueel inzichtelijk voor organisaties, maar ook voor je teamspelers. Jij weet welke strategie er benodigd is om te scoren voor onze fans! 

35 uur

Als SEO Marketeer creëer je fans van onze merken.

Hoe speel jij jezelf in de basis?

 • Jij pakt de verantwoordelijkheid voor de SEO strategie van onze opdrachtgevers;
 • Je werkt voor grote (inter)nationale opdrachtgevers;
 • Je werkt samen met de sterspelers van andere linies (Strategie, Ontwikkeling, Ontwerp, Marketing);
 • Je durft zelf de touwtjes in handen te nemen en direct actie te ondernemen;
 • Je tilt je marketing collega’s naar een hoger niveau en deelt je kennis en succes tijdens onze wekelijkse kennissessies;
 • Wilt iedere dag beter zijn dan gister;
 • Je weet je teamspelers & opdrachtgevers te enthousiasmeren en bent communicatief sterk.

Jij wilt je graag onderscheiden in de wereld van digital marketing en wilt wel degelijk impact hebben op het behalen van de doelstellingen van onze fans. Jij weet precies welke investeringen er benodigd zijn om aan deze targets te voldoen. Als SEO-specialist creëer je de juiste content, genereer je kwalitatieve backlinks en verbeter je technische aspecten van de website. Overigens vind jij het ontzettend leuk om bezig te gaan met innovatieve tools en krijg jij de vrijheid om de nieuwste technologieën in werking te zetten.

Verder vragen we:

 • HBO / WO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare specialistische werkervaring binnen SEO;
 • Google Docs & Google Spreadsheets hebben geen geheimen voor je;
 • Je hebt kennis van HTML, CSS en JavaScript;
 • Je hebt eerder gewerkt aan (inter)nationale projecten.

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden;
 • Een internationale omgeving met diverse opdrachtgevers
 • Cursussen, trainingen en opdrachten om aan je eigen ontwikkeling te werken;
 • Een jong, ambitieus en resultaat gedreven en gezellig team;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Onbeperkte vakantiedagen;
 • Verschillende teamuitjes en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel;
 • Reiskostenvergoeding.
Lowie Jump

Een dag in de spits van Vazquez

Je ziet dat je ‘s ochtends nog geen afspraak gepland hebt staan, dus besluit om wat later te beginnen. Om 09.00 uur neem je samen met je team de belangrijkste deadlines voor deze week door. Een goed moment om te sparren met de ontwikkelaar over een aantal technische wijzigingen die doorgevoerd moeten worden. Je pakt vervolgens een dubbele espresso en gaat zitten om je inkomende berichten te beantwoorden en werkzaamheden op te starten. 

Om 11.45 uur besluit je samen met een aantal collega’s een stukje te wandelen en een broodje kip aan de overkant te scoren. Vervolgens speel je nog een potje ‘Vazbal’ mee en houd je zelfs nog tijd over voor een potje FIFA. 

Om 13.00 uur heb je een externe meeting gepland staan. Je hebt een SEO-audit uitgevoerd en presenteert een strategie aan één van onze opdrachtgevers. De opdrachtgever is zeer tevreden met jouw plan van aanpak en gaat met een glimlach naar huis.

Het is alweer half 3 en gaat aan de slag met een zoekwoordonderzoek en doelgroepbepaling van een nieuwe fan. Je trekt een collega van de marketing afdeling aan de mouw en gaat neemt samen de marketingstrategie onder de loep.

Om 16.00 uur staat een afspraak gepland tussen de linies Strategie & Marketing. Tijdens deze afspraak krijg je de complimenten voor jouw enthousiaste aanpak en wordt het vervolg van de strategie besproken.

Je laatste meeting zit erop, je checkt nog even je mail en klapt vervolgens je laptop dicht. Een collega grapt nog even over jouw voetbalkunsten in de pauze en jij stapt met een glimlach in de auto naar huis.

Onze club

Wij zijn een digital agency dat presteert op Champions League niveau. Wij werken met jonge en zeer gedreven teamspelers die er alles aan doen om fans te creëren van onze klanten. Met onze kernwaarden passie, trots & gedreven gaan we voor een maximale fanwaarde die uiteraard beloond worden met de leukste activiteiten! Wij beschouwen onze collega’s als vrienden en doen er ook alles aan om onze teamspirit naar het hoogst haalbare niveau te tillen. Een potje FIFA, een potje tafelvoetbal of lekker schaken in de pauze? Het is allemaal mogelijk bij Vazquez!

Kortom, lijkt het jou gaaf om in een jong en getalenteerd team aan de slag te gaan? Wil jij jouw SEO skills toepassen voor de tofste projecten? Solliciteer dan vandaag nog! Reageren kan tot en met 31 juli 2021.

Speel jezelf in de basis