Vazquez is nu Kemari

Stilstaan zat nog nooit in ons DNA. Bij Vazquez streven we continu naar het hoogste niveau en geloven wij in dingen anders doen. We verwelkomen je op ons nieuwe digitale speelveld.

Je merk laten groeien begint bij de strategie. Zonder heldere doelstelling kun je nooit scoren. De doorvertaling van dit doel naar een visuele identiteit en de juiste marketingkanalen is echter net zo belangrijk.

Sessie & Scan

Onze strategen zijn onze keepers en zetten de lijnen uit.

De lijnen uitzetten

Het SOOM® Model bestaat uit vier onderdelen, namelijk: Strategie, Ontwerp, Ontwikkeling en Marketing. Deze vier linies zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden voor het succes van jouw marketingstrategie.

Met ons SOOM® Model bepalen we samen met jou wat de juiste strategie is voor jouw merk! Hierbij staat de doelstelling altijd voorop. Zonder doel kun je natuurlijk niet scoren.

Tijdens de SOOM® Sessie gaan we samen met jou het speelveld doorlopen en aan de hand van de acht pionnen zetten wij samen een nieuwe basis neer om samen te groeien.

Plan je online SOOM Scan met Kay

Met de SOOM® Sessie gaan we samen jouw doelstelling bepalen en gaan we er achterkomen waar jouw kansen liggen op gebied van strategie, ontwerp, ontwikkeling en marketing.

Strategie

Meer fans creëren vanuit je basis.

Wij creëren meetbaar resultaat om alle fans te meten die fan zijn geworden van jouw merk. Dit doen wij vanuit een strategische opstelling.

Ontwerp

Je kent je fans en je wilt ze visueel aantrekken.

Wij visualiseren jouw identiteit en geven jouw merk de juiste professionele uitstraling waarmee wij fans creëren van jouw merk.

Ontwikkeling

Je wilt jouw fans een online platform bieden.

Wij zorgen voor de technische hoogstandjes om voor jouw fans de optimale fanbeleving te creëren binnen jouw webomgeving.

Marketing

Je wilt je fans bereiken via de juiste kanalen.

Wij creëren meetbaar resultaat en weten precies waar jouw fans zich bevinden. Deze brengen we in kaart en benutten zo alle kansen.