Vazquez is nu Kemari

Stilstaan zat nog nooit in ons DNA. Bij Vazquez streven we continu naar het hoogste niveau en geloven wij in dingen anders doen. We verwelkomen je op ons nieuwe digitale speelveld.

Wij bieden inzicht in wat je uit je marketingbudget haalt en hoe we het gewenste resultaat kunnen behalen. Door je fans te bepalen in de strategie, kunnen wij gericht adverteren op de juiste mediakanalen. Hierdoor benutten we elke kans die we hebben.

Social & Google

Onze marketeers zijn onze aanvallers en schieten elke bal raak.

Scoren & Winnen

Door elk marketingelement meetbaar te maken, laten wij het resultaat ten opzichte van de investering zien. Samen sta je sterker dan alleen en samen zorgen wij voor het beste resultaat.

Wij zetten je merk crossmediaal in beweging. Wanneer je Strategie staat, je merk er lekker uitziet en je online zichtbaar bent staat niets je meer in de weg. Je marketingplan gaat knallen en wij gaan samen scoren.

Met ons team van marketeers bedenken wij campagnes die we zowel offline als online inzetten. Wij koppen elke bal binnen en zorgen voor de meeste impact op jouw fans.

Plan je vrijblijvende SOOM Sessie met Kay

Met de SOOM® Sessie gaan we samen jouw doelstelling bepalen en gaan we er achterkomen waar jouw kansen liggen op gebied van strategie, ontwerp, ontwikkeling en marketing.

Strategie

Meer fans creëren vanuit je basis.

Wij creëren meetbaar resultaat om alle fans te meten die fan zijn geworden van jouw merk. Dit doen wij vanuit een strategische opstelling.

Ontwerp

Je kent je fans en je wilt ze visueel aantrekken.

Wij visualiseren jouw identiteit en geven jouw merk de juiste professionele uitstraling waarmee wij fans creëren van jouw merk.

Ontwikkeling

Je wilt jouw fans een online platform bieden.

Wij zorgen voor de technische hoogstandjes om voor jouw fans de optimale fanbeleving te creëren binnen jouw webomgeving.

Marketing

Je wilt je fans bereiken via de juiste kanalen.

Wij creëren meetbaar resultaat en weten precies waar jouw fans zich bevinden. Deze brengen we in kaart en benutten zo alle kansen.