Wanneer je op een beurs staat om jouw bedrijf of product te promoten, dan is het belangrijk dat je opvalt. Een stand op zichzelf is vaak niet genoeg. Het kan dan ook verstandig zijn om een roll up banner te laten ontwerpen, zodat jij echt jouw zichtbaarheid vergroot. Het gaat bij zo’n beurs er natuurlijk om, om te zien en gezien te worden, en met de juiste banners zal jouw stand meer aanloop hebben en jouw bedrijf en product dus meer naamsbekendheid krijgen. Een van de methodes om meer zichtbaar te worden is het gebruik van banners, dit kunnen zowel lange banners zijn die achter de stand hangen, maar ook de bekende roll-up banners die uitklapbaar zijn neer te zetten. Je kan ze dus eenvoudig in een ruimte zetten en ze zijn zeer snel en eenvoudig op te zetten terwijl ze in een bus of vrachtwagen amper ruimte innemen. Eigenlijk zijn ze voor het beurscircuit onmisbaar.

Wie kan voor jouw bedrijf een roll up banner ontwerpen?

Wanneer je op zoek gaat naar een bedrijf dat een roll up banner voor jou kan ontwerpen, dan kom je gelukkig al snel terecht bij Vazquez. Wij hebben de kennis en ervaring binnenshuis om zowel de kwaliteit van ontwerp als van product te kunnen leveren. Dit betekent dat wanneer jij een roll up banner bij ons bestelt, wij deze voor jou zullen ontwerpen. Hierbij houden wij rekening met wat jouw product is, waar jouw bedrijf voor staat, wie jouw doelgroep is en wat bij jou past!

Het creatieproces

Wanneer jij contact opneemt met Vazquez met de vraag of wij een roll up banner voor jou willen ontwerpen, dan zullen wij eerst het gesprek met jou aangaan om uit te vinden wat jij precies wilt hebben. Daarbij zullen wij rekening houden met jouw doelgroep, product en jouw bedrijf. Aan de hand van dit gesprek zullen wij met een opzet komen. Het doel van de opzet is jou een idee te geven wat er mogelijk is, en natuurlijk willen wij graag horen wat jij ervan vindt. Wij nemen deze op- en aanmerkingen mee in het designproces en zullen telkens weer tijdens het proces contact met jou onderhouden, zodat de banner echt bij jou zal gaan passen.

Kies er dus voor om een jong en dynamisch bedrijf jouw roll up banner te laten ontwerpen. Samen met Vazquez ga jij voor goud!