Maarten Vazquez

Historie

Zo jong en toch al een hele historie.

Wij zijn trots op wat wij nu al bereikt hebben. En het is ook gewoon gaaf om nog even naar deze hoogtepunten terug te kijken.

Maarten Vazquez

2013

De start van iets groots

Oprichting Maarten Vazquez Creatiestudio

Eigenaar Maarten Vazquez begint op 21-jarige leeftijd Maarten Vazquez Creatiestudio. Niet zoals veel zzp’ers op de zolderkamer maar aan de eettafel.

2014

De eerste thuisbasis

Huren van onze eerste ruimte aan de M.H. Tromplaan 55 in Enschede

Maarten huurt een ruimte op de tweede verdieping in het prachtige pand van IAA Architecten aan de Tromplaan in Enschede.

2015

Van pingelen naar samenspel

Onze eerste teamspelers zijn binnen en gecontracteerd

Niek Hanterink en Mart Wijma komen Maarten Vazquez Creatiestudio versterken en zorgen samen met Maarten Vazquez voor prachtig samenspel.

2016

Onze club groeit

Door onze groei nog meer spelers erbij gecontracteerd

Nog meer teamspelers. Onder andere Bart Hakvoort, Joost Broeker, Rajiv van Wijk en Babette Rogoz tekenen hun contract met als resultaat dat wij eind 2016 met te veel mensen op 10m2 zitten. Ietwat krap, tijd voor uitbreiding.
De keuze valt al snel op een prachtig jaren 30 pand aan de Oldenzaalsestraat. Een grondige verbouwing is geen overbodige luxe. Er is hard gewerkt door familie, vrienden en natuurlijk de teamspelers zelf maar met name door de vader van Maarten, José Vazquez. Vanaf nu erelid. #olejose

2017

Een compleet elftal

Met inmiddels 11 teamspelers opende oud-doelman van FC Twente, Sander Boschker, na heel wat klusuurtjes dan eindelijk ons nieuwe pand in Enschede aan de Oldenzaalsestraat

Het harde werken wordt beloond. Eindelijk een nieuw “stadion” waar wij enorm trots op zijn! Behalve een nieuw thuishonk krijgt “Maarten Vazquez Creatiestudio” ook de naam “Vazquez” en een passende nieuwe huisstijl.
Vazquez neemt het bedrijf uit Gran Canaria “Digitus Marketing” over. Dit brengt ons vooral veel kennis op het gebied van Social Media.

2018

SOOM

De introductie van ons succesmodel SOOM

Door de jaren heen hebben wij kennis van Strategie, Ontwerp, Ontwikkeling en Marketing in huis gehaald. Dé vier disciplines van marketing en communicatie.
Hierdoor hebben wij ons het SOOM-model eigen gemaakt en pakken we alle marketing en communicatie voor onze klanten op. Dit met maar één doel voor onze klanten namelijk, aanvallen en SCOREN!

Behoor jij tot onze toekomst?

Samen Scoren?

Wij maken reclame meetbaar

Benieuwd hoe wij dit doen? Vul dan onderstaand formulier in.

Je mag ons natuurlijk ook zelf bellen en of mailen.

085 401 65 10 (Enschede)
020 261 13 17 (Amsterdam)

info@vazquez.nl

Onderweg naar...

Trap af met je eigen merkidentiteit