ik wil

Over Vazquez

Wij creëren en ontwikkelen doeltreffende concepten en reclamecampagnes vanuit jouw identiteit. Wij zetten jouw merk centraal binnen ons speelveld en zorgen dat binnen ons team jouw boodschap overkomt bij de juiste doelgroep. Met een ervaren, brutaal en creatief team verbinden we onze offline en online kennis om het beste resultaat te geven.

Wij combineren techniek met creativiteit doormiddel van onze werkwijze;
strategie, creatie, realisatie en activatie. Door de gekozen strategie werken we aan de creatie van jouw merk, wanneer de creatie staat starten wij met de realisatie van online uitingen zoals bijvoorbeeld de website en/of een app. In de activatie zullen wij jouw merk onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep.

Ons team is sterk door een combinatie van trots, leergierigheid en betrokkenheid. Daarnaast hebben wij een voorliefde voor het vak. Wij kijken verder dan de middenlijn en durven buiten de lijnen te denken. Van een branding, webdesign, social media of tot een video, wij zorgen voor een concept dat tot in detail klopt.

Door ons enthousiasme willen we graag onze kennis delen om jouw bedrijf te laten groeien. Zowel resultaat voor jou als voor ons.

© Vazquez B.V. | 2017