Online marketing is alle bedrijfsactiviteiten die zijn gericht op het verkopen van producten en diensten en het ontwikkelen van klantrelaties via het internet. Kiezen voor een full service reclamebureau zoals Vazquez betekent dat u van begin tot eind ondersteuning heeft bij online marketing. Dat geeft u voorsprong bij strategie, concept & creatie. Dat is wat u bij Vazquez kan verwachten!

Definitie online marketing

De definitie van online marketing is: het adverteren middels banners, zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, weblogmarketing en affiliate marketing. Online marketing of internetmarketing is niet meer weg te denken uit de bedrijfsstrategie. Internet is zo diep in de samenleving doorgedrongen dat élk bedrijf de mogelijkheden van internet op strategisch niveau moet onderzoeken. Wat is online marketing precies in de praktijk? Online marketing of internetmarketing kan geformuleerd worden als het bereiken van marketingdoelen door internet en gerelateerde digitale technologieën als e-mail of mobiele telefoon. Meer dan een reclamebureau of een ontwerpstudio biedt onze design studio een totaaloplossing. Uw product, uw idee en zelfs uw identiteit worden door ons vertaald naar een fris concept waar u en uw klanten zich onmiddellijk in herkennen.

Online marketing doelen

Via online marketing kunnen verschillende doelen worden bereikt, zoals het opbouwen van naamsbekendheid of klantenloyaliteit, het genereren van bezoekers of het realiseren van verkopen, waarbij de laatste vooral voor internetbedrijven een belangrijk doel is. Het nut van online marketing wordt door veel traditionele bedrijven nog niet ingezien, omdat zij geen directe verkoop via internet realiseren bij online marketing. Door een verschuiving in mediaconsumptie wordt internet echter steeds belangrijker om aandacht te genereren voor producten uit alle categorieën. Als er aandacht gewekt is onder verschillende consumententypes, kunnen content en aanbiedingen worden gebruikt om een online marketing dialoog te starten. Met een jong team van ontwerpers hebben wij bij deze dialoog maar één missie: wij gaan voor goud! Hiervoor moet alles kloppen. Van logo en huisstijl tot website- en verpakkingsmateriaal en natuurlijk online marketing. Het gehele spectrum in producten en diensten kan door ons worden verzorgd. Wij zijn pas klaar wanneer u tevreden bent. En met onze uitgebreide after sales zorgen wij ervoor dat u niet alleen tevreden bent, maar ook tevreden blijft.

Zoekmachinemarketing

Bij zoekmachinemarketing (search engine marketing), wordt online marketing op een strategische manier ingezet om doelgroepen aan te trekken door het inzetten van online content die de trefwoorden en webpagina’s van het merk in overeenstemming brengt met de manier waarop die doelgroepen zoeken en wat ze zoeken (of welke taak ze willen vervullen). Een hoge positie in natuurlijke (onbetaalde) zoekresultaten om meer potentiële klanten te lokken, is hierbij vaak een belangrijk doel bij online marketing. Dit wordt het beste bereikt door de content zo relevant mogelijk te maken voor de gebruikte zoektermen. Wij werken hiermee voor en met kampioenen. Kom ook werken met ons! Werk met Vazquez!