Een marketingcampagne opzetten voor uw bedrijf is erg belangrijk als u meer naamsbekendheid wilt krijgen en daardoor meer klanten binnen wilt halen. Een website laten maken is een goed begin, maar dan bent u er nog niet. Om te beginnen zal uw website vindbaar moeten worden in zoekmachines. Dat gebeurt door middel van zoekmachine optimalisatie wat tevens onder online marketingcampagne valt. Met zoekmachine optimalisatie wordt ervoor gezorgd dat uw website unieke content bevat en ook regelmatig wordt bijgewerkt. Google AdWords is ook een optie; u betaalt een paar cent voor elk persoon die op uw advertentie klikt. Deze advertentie staat dan helemaal bovenaan Google uitgelicht. Door deze manier van adverteren krijgt uw website op korte termijn veel bezoekers. Wanneer uw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines zijn er nog vele andere manieren om te werken aan uw marketingcampagne.  Zo is er offline en online marketingcampagne.

Offline en online marketingcampagne

Een marketingcampagne opzetten kan door middel van online marketing en offline marketing. Bij online denkt u aan zoekmachine optimalisatie, e-mailmarketing, enz. Bij offline marketing kunt u bijvoorbeeld denken aan drukwerk van posters, flyers, autobelettering, advertenties in kranten en/of bladen en visitekaartjes. Wat altijd erg effectief is, is om een leuke actie te bedenken wat past binnen uw bedrijf. Deze actie kunt u dan vervolgens in een advertentie verwerken, of  op een flyer en/of poster laten drukken om zo klanten binnen te halen. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om alleen uw bedrijf aan te kondigen om mensen een indruk te geven wat uw bedrijf te bieden heeft. De opmaak van zo’n poster of flyer is erg cruciaal. Wanneer mensen in één oogopslag naar uw flyer of poster kijken, moet het hen gelijk aanspreken, dan pas kijken ze wat er precies op staat. Worden er felle kleuren gebruikt wanneer u een zakelijk bedrijf hebt of wordt een fout of onleesbaar lettertype gebruikt, loopt men al gauw verder. Professionaliteit is hierbij dus erg van belang. Wat gebruikelijk is, is dat uw huisstijl erin wordt verwerkt. Een stukje herkenbaarheid. Een huisstijl is een stijl die overal in terug te zien is; op uw website, visitekaartje, briefpapier, enz. Er moet dus eerst gekeken worden naar wat voor soort bedrijf u hebt, wat uw doelgroep is en wat u wilt wat uw bedrijf uit moet stralen.

Wat Vazquez u kan bieden op gebied van uw marketingcampagne

Vazquez is gespecialiseerd in het opzetten van online en offline marketingcampagnes en maakt uw marketingcampagne tot een groot succes. Er wordt gekeken en geluisterd naar de wensen van de klant, naar het soort bedrijf wat de klant heeft. Er wordt dan eerst aan de strategie gewerkt, daarna het concept en vervolgens wordt er gewerkt aan de creatie van de online en/of offline marketingcampagne. Uw marketingcampagne, professioneel, helder en duidelijk, en geheel naar wens van de klant, dat is waar Vazquez voor staat.