Een logo zegt veel over jouw bedrijf. Het is daarom ook belangrijk dat er echt een gedachte zit achter jouw logo, zodat het logo echt overeenkomt met de boodschap die jouw bedrijf uitdraagt. Om die reden is het dan ook verstandig om een professional jouw logo te laten ontwerpen. Alleen: hoe vind je de professional die dat goed uit kan voeren?

Het liefst heb je iemand die aantoonbaar de ervaring en kennis in huis heeft en die ook nog eens goed te bereiken is, zodat het ontwikkelingsproces soepel en eenvoudig zal verlopen. Vazquez snapt dat. Wij durven dan ook te zeggen dat wij de professional zijn door wie jij jouw logo wilt laten ontwerpen!

Wat houdt het logo laten ontwerpen in?

Wanneer jij een logo wilt laten ontwerpen, dan gaan wij eerst met jou het gesprek aan. Waar staat jouw bedrijf voor? Welke doelgroep(en) willen jullie aanspreken? Wat is het product of de dienst die je aanbiedt? Vanuit deze vragen gaan wij onderzoeken wat voor logo bij jouw bedrijf past. Aan de hand van dit onderzoek zullen wij een aantal concepten opstellen, waaruit jij een selectie kan maken van logo’s die jou aanspreken. Deze logo’s kunnen wij uitwerken tot een volwaardig logo, die jij dan van ons ontvangt in verschillende formaten en bestandtypes. Zodoende zorgen wij ervoor dat we een logo aanleveren dat makkelijk op alle groottes af te drukken is, zonder dat je last kan krijgen van ‘pixels’. Wij zullen ook rekening ermee houden of een logo goed zichtbaar en leesbaar blijft als er minder kleuren gebruikt worden, bijvoorbeeld op zwart-wit drukwerk. Natuurlijk kan je vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen dan ook de route naar jouw definitieve ontwerp uitleggen.

Een huisstijl is meer dan een logo en een kleurtje

Wanneer je een huisstijl laat ontwikkelen, dan krijg je daar bij Vazquez automatisch een logo bij. Wij vinden namelijk dat bij een nieuwe huisstijl ook een vernieuwd logo hoort. Eigenlijk kan je deze twee zaken niet los van elkaar zien. Het logo en jouw huisstijl zijn namelijk een samenhangende boodschap die ook direct herkenbaar zou moeten zijn. Samen met jouw product, service en dergelijke maken zij dan ook de identiteit van jouw bedrijf kenbaar. Dus om een goed logo en passende huisstijl te laten ontwerpen ben je bij Vazquez aan het juiste adres.

Kies dus voor de gouden aanpak en kies ervoor om jouw logo te laten ontwerpen door Vazquez!