Je hebt een idee voor een nieuw product of een verbetering van een bestaand product, en wilt dit uitwerken van een idee tot een echt product. Om tot een goed ontwerp te komen kan het verstandig zijn om een industrieel ontwerpbureau in de arm te nemen. Zo’n bureau weet namelijk als geen ander hoe je jouw idee omzet tot een concept, en dat concept uitwerkt tot een volwaardig product. Waarbij er ook gekeken wordt naar design van het product, en hoe het product gefabriceerd zou moeten worden. Maar waar vind je een industrieel ontwerpbureau dat bij jou past?

Vazquez is jouw industrieel ontwerpbureau

Vazquez is een allround design- en ontwerpstudio. Wij worden dan ook breed ingezet op allerlei design- en ontwerptaken. Zo kan je snel en eenvoudig bij ons terecht voor de ontwikkeling van een huisstijl, logo of een website. Maar ook zijn wij inzetbaar als een industrieel ontwerpbureau, waarbij wij jouw product een strak uiterlijk geven en er voor zorgen dat het eenvoudig geproduceerd kan worden. Met Maarten Vazquez kies jij voor innovatie en gebruiksgemak. Daar komt bij dat wij er ook voor zorgen dat het product de uitstraling krijgt die bij jouw bedrijf past. Natuurlijk kunnen wij ook de verpakking ontwerpen waarin jouw product straks aangeboden wordt. Dit zal er voor zorgen dat jouw product echt de uitstraling krijgt die bij een winnaar past!

Werkwijze

Wanneer jij contact opneemt met Vazquez, zullen wij met jou het gesprek aangaan over wat jouw idee is en hoe wij dit het beste kunnen uitwerken. Dit oriënterende gesprek is natuurlijk volledig vrijblijvend, en is puur bedoeld om jou een idee te geven van wat wij voor jou kunnen betekenen. Wanneer je ons de opdracht gunt, dan zullen wij een uitgebreid beeld willen hebben van wat je precies wilt hebben, zodat wij jouw visie tot een mooi geheel kunnen maken. Natuurlijk zullen wij veel contact met jou onderhouden, zodat het project echt de richting ingaat die jij wilt. Wij vinden de korte lijntjes erg belangrijk, zodat jouw product ook echt jouw product wordt.

Kies dus voor goud en kies voor Vazquez als jouw industrieel ontwerpbureau. Je zult merken dat jij op het gehele proces, van strategie en design tot en met de ontwikkeling, jouw invloed kan uitoefenen. Wij vinden het heel belangrijk dat jij straks met een topproduct uitkomt dat echt bij jou en jouw bedrijf past.

Ben jij op zoek naar een goed industrieel ontwerpbureau, neem dan vandaag nog contact op met Vazquez!