Sterk naar buiten treden met uw merk is belangrijk. Uw corporate identity moet landen bij uw potentiële klanten, uw doelgroep moet weten wie u bent en wat u doet en uw boodschap moet optimaal op hen worden overgebracht. Dit alles is nodig om op de huidige markt effectief aanwezig te kunnen zijn en uw bedrijfsdoelstellingen te kunnen behalen. Goede producten of diensten leveren is uw verantwoordelijkheid, maar op het gebied van huisstijl, marketing en communicatie met uw doelgroep kan Vazquez u van dienst zijn. Wij helpen u met effectieve branding, om uw merk zo sterk mogelijk in de markt te zetten zodat het gevoel van uw bedrijf landt bij uw potentiële klanten en uw goede producten en diensten bekendheid verwerven. Vazquez kan eraan bijdragen dat uw bedrijf in de ogen van de consument een vanzelfsprekende keuze wordt wanneer zij op zoek zijn naar het soort producten of diensten dat u aanbiedt.

Een logo en huisstijl zijn als het ware het visitekaartje van uw bedrijf, de eerste indruk die men van u krijgt. Het is belangrijk dat deze eerste indruk positief is en dat het klopt met wie u bent als bedrijf. Daarbij komt huisstijlontwikkeling en huisstijlimplementatie om de hoek kijken, een vakgebied waar Maarten Vazquez in gespecialiseerd is. Wij vertellen u wat we u op dit gebied kunnen bieden om eraan bij te dragen dat uw merk landt bij de klanten.

De ontwikkeling van een passende huisstijl

Voordat Vazquez effectieve huisstijlimplementatie kan toepassen moet de huisstijl eerst ontwikkelt worden.Vazquez biedt diverse pakketten aan waarin wij voor u een logo of een complete huisstijl kunnen ontwikkelen tegen gunstige tarieven. Wat de ontwikkeling van uw logo en huisstijl betreft, gaan wij niet lukraak te werk. Vazquez gaat bij huisstijlontwikkeling in 3 fases te werk, namelijk strategie, concept en creatie.

In de strategiefase gaan wij met u om de tafel zitten zodat wij erachter kunnen komen wie u bent als bedrijf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw logo en huisstijl uw bedrijfsidentiteit weerspiegelt. Een logo kan wel flitsend zijn en er hip uitzien, maar belangrijker is dat het iets uitstraalt van uw corporate identity en dit overbrengt aan uw publiek.

Over dat publiek gesproken, Vazquez doet in de strategiefase ook een doelgroeponderzoek. Wij bekijken wie uw doelgroep is, uit wat voor soort mensen zij bestaan, wat hun wensen en interesses zijn en hoe zij het best bereikt kunnen worden. Daar houden wij bij de ontwikkeling van uw huisstijl rekening mee, zodat de huisstijl niet alleen uw bedrijfsgevoel weerspiegelt, maar ook aantrekkelijk en aansprekend is voor uw doelgroep.
In de conceptfase vertalen wij deze principes naar concrete ontwerpideeën. Uw input is daarbij belangrijk omdat wij willen dat u tevreden bent over de gemaakte keuzes. In deze fase worden zaken als kleurgebruik en typografie vastgelegd.

Hebben we overeenstemming over de weg die ingeslagen is, dan worden het definitieve logo en de definitieve huisstijl vormgegeven in de creatiefase. Ook daarin koppelen wij alles naar u terug, om te garanderen dat u tevreden bent over het resultaat. Het doel is een huisstijl te ontwikkelen die uw corporate identity weerspiegelt op een manier die het gevoel van uw bedrijf overbrengt op uw doelgroep en die zal aansluiten bij wat hen aanspreekt.

Naast het ontwerpen van uw huisstijl kan Vazquez ook het drukwerk zelf voor u verzorgen, onze drukwerkpartners zorgen voor kwalitatief uitstekend drukwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Desgewenst kan Vazquez ook een website voor u bouwen die volledig aansluit op uw huisstijl. Kernbegrippen daarbij zijn een aantrekkelijke en overzichtelijke lay-out, logische indeling, optimale vindbaarheid en goed leesbare weergave van informatie en aansluiting bij de wensen en interesses van uw doelgroep. Onze websites worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. Om voor nog betere vindbaarheid in Google te zorgen kunnen wij gebruik maken van gereedschappen als linkbuilding, contentmarketing en betaalde AdWords campagnes. Niet alleen krijgt u een bij uw bedrijf passende website die aantrekkelijk is om te bezoeken voor uw potentiële klanten, wij zorgen er ook voor dat u gevonden wordt door deze mensen. Met een website van Vazquez verhoogt u uw omzet en verwerft u bekendheid voor uw onderneming bij het grote publiek.

De volgende fase is huisstijlimplementatie

Met een huisstijl en een website bent u er nog niet. Sommige bedrijven denken dat als ze hun logo en hun adres op hun bedrijfsauto(‘s) zetten en een bord in een tuin zetten met hun logo erop, dat dat voldoende is, maar voor optimale branding is meer nodig. Dit noemen wij huisstijlimplementatie. Uw huisstijl moet consistent worden doorgevoerd in al uw marketinguitingen en alles waar u verder mee naar buiten treedt, want uniformiteit in marketing en andere uitingen zorgt voor het beter overbrengen van uw corporate identity bij de klant. Wanneer u herkenbaar bent aan een bepaalde stijl in vormgeving en communicatie, staat uw merk sterker in de markt. Vazquez kan u hierbij van dienst zijn.

Huisstijlimplementatie komt tot uitdrukking in tal van dingen, wij geven u enkele voorbeelden. Wanneer de vormgevingselementen en kleuren van uw huisstijl terugkomen in de inrichting van uw bedrijfspand, maakt dat op bezoekers veel meer indruk dan wanneer u enkel het logo op enkele ramen plakt. Vazquez kan zorgen voor een bedrijfspandinrichting die aansluit op uw huisstijl en bij uw bedrijfsidentiteit en –cultuur.
Uw wagenpark kunnen wij ook voor u aanpassen zodat uw wagens al rijdend effectieve reclame maken voor uw bedrijf. Dit houdt meer in dan alleen het logo en wat tekst op uw auto; wij zorgen ervoor dat uw auto’s opvallende verschijningen worden op de weg.

Naast de huisstijl zelf doet u waarschijnlijk nog veel meer drukwerk de deur uit. Vazquez kan dit allemaal voor u ontwerpen, zodat uw communicatie indruk maakt en u een heldere, consistente boodschap naar buiten brengt die past bij uw corporate identity. Computers kunnen zo ingericht worden dat elke brief die getypt wordt dezelfde vormgeving aanhoudt, zodat er eenheid ontstaat in de communicatie en alles wat u de deur uitdoet er professioneel en verzorgd uitziet.

Brengt u fysieke producten op de markt? Vazquez kan de verpakkingen van deze producten ontwerpen en vormgeven. Uw producten worden zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd en de informatie wordt overzichtelijk en goed leesbaar weergegeven. Uw producten spatten van de winkelrekken met de verpakkingen van Vazquez.

Neem contact op voor meer informatie over huisstijlimplementatie

Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van wat huisstijlimplementatie in kan houden. Er zijn nog meer gebieden waarop Vazquez u van dienst kan zijn om een eenduidige, professionele en bij uw bedrijfsidentiteit passende vormgeving te realiseren. Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u alles vertellen over wat wij kunnen bieden op het gebied van huisstijlontwikkeling en huisstijlimplementatie. Wij kunnen u dan ook meer vertellen over de verschillende aantrekkelijke pakketten en andere diensten die wij aanbieden.

Met de service Vazquez zet u uw merk zo sterk mogelijk in de markt om zo uw omzet te verhogen en uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Optimale branding die aansluit bij uw corporate identity en de interesses van uw doelgroep realiseert u met Vazquez.