Bij Vazquez krijgen wij regelmatig opdrachten binnen om vanuit niks een huisstijl te ontwikkelen voor een vereniging, bedrijf of instantie. Aan de hand van onze werkwijze gaan wij direct beginnen om een aantal belangrijke punten vast te stellen. Hieronder lichten wij onze werkwijze toe.

Het is onder andere erg belangrijk dat we uw doelgroep en filosofie goed kunnen weerspiegelen in het eindresultaat van uw huisstijl.

Strategie

Met een strakke, duidelijke huisstijl bent u altijd een stap verder dan concurrentie die hier nog geen of weinig aandacht in heeft gestoken. Klanten worden aangetrokken tot mooie producten, echter wanneer uw huisstijl geen mooi product is zult u hier klanten aan verliezen. De manier waarop consumenten uw merk of bedrijf bezichtigen is erg belangrijk, zowel online als offline. Het doel van een goed vormgegeven huisstijl is immers het optimaal bereiken van uw doelgroep.

Concept

Vazquez onderscheidt zich ten opzichte van andere ontwerpstudio’s in de kracht om ideeën om te zetten naar sterke concepten. Met onze jonge, gemotiveerde en getalenteerde groep ontwerpers is geen opdracht ons te groot of te abstract. Neemt u eens rustig een paar minuten om door ons portfolio te klikken.

Creatie

Wanneer wij het eens zijn geworden over een goede strategie met sterk concept kunnen we beginnen aan de vormgeving. Tijdens dit proces staat uw bedrijf niet meer centraal, uw klant speelt hier de grootste rol. Onze logo’s en huisstijlen worden vormgegeven met de grootste precisie en aandacht voor resultaat. Herkenbaarheid is een van de belangrijkste aspecten gedurende de ontwikkeling van de uiteindelijke beeldmerken.
Mocht u meer nodig hebben om overtuigd te worden van onze kwaliteit kunt u altijd naast ons portfolio, onze referenties eens bekijken. Bij Vazquez streven wij er elke keer weer naar om onze klanten zo tevreden mogelijk verder te helpen.

Bereik ons om meer te bereiken!