Jouw bedrijf heeft een eigen identiteit. Dit komt naar voren in jouw producten en in de omgang met klanten en medewerkers. In de communicatie is voor jouw herkenbaarheid wel een eigen stijl van belang; de zogenoemde huisstijl. Wat behelst een huisstijl nou eigenlijk?

Onder de huisstijl vallen zaken zoals het briefpapier, de algemene uitstraling van jouw website, jouw logo, de kleur keuzes bij producten en/of verpakkingen en dergelijke. Voor een optimale binding met jouw merk is de keuze kleuren en eventuele vlakken heel belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de afgeronde hoeken van de Apple producten, iedereen herkent dat als zijnde Apple. Maar ook wanneer je een brief ontvangt van een bedrijf of instantie, dan zal de envelop en zeker het briefpapier duidelijk laten zien over welk bedrijf het gaat. Om dit geheel goed samen te laten komen is het verstandig om een professional in te schakelen die jij jouw huisstijl kan laten ontwerpen.

Hoe gaat het laten ontwerpen van jouw huisstijl in zijn werk?

Wanneer jij contact opneemt met Vazquez, om door ons jouw huisstijl te laten ontwerpen, dan zullen wij eerst met jou in gesprek gaan over jouw bedrijf, jouw product en natuurlijk jouw merk. Hierbij gaat het erom dat wij een indruk krijgen van wie jullie zijn, wat jullie maken en wat jullie willen uitstralen. Vervolgens zullen wij, natuurlijk in overleg met jou, gaan onderzoeken op welke doelgroepen jouw huisstijl van toepassing zal zijn. Vervolgens zullen wij een aantal concepten opstellen, om deze met jou te kunnen bespreken. Je zal zien dat wij communicatie heel belangrijk vinden, en wij vinden het ook heel belangrijk dat jij echt betrokken wordt bij de volledige ontwikkeling, zodat jouw huisstijl echt jouw huisstijl wordt.
Wanneer je een van de concept huisstijlen bij jou vindt passen, dan zullen wij deze uitwerken tot een volledige huisstijl. Vazquez zorgt er dan voor dat jouw bedrijf in een oogopslag te herkennen is.

Vazquez gaat samen met jou voor goud!

Wanneer jij een huisstijl wil laten ontwerpen, dan gaat Vazquez samen met jou voor goud. Wij zorgen ervoor dat jouw huisstijl echt past bij jou en je product. Op die manier zal je een nog optimalere binding krijgen met je klanten. Jouw identiteit zal dus naar voren komen in de huisstijl die jij door ons wilt laten ontwerpen. Zo ben je nog herkenbaarder tussen je concurrenten en zal je zien dat jouw bedrijf de uitstraling krijgt die het verdient!
Kies er dus voor om een huisstijl te laten ontwikkelen door Vazquez, dan krijg je de huisstijl die jij verdient!