Komt de vakbeurs van uw bedrijfstak er weer aan en wilt u uw onderneming optimaal presenteren op deze vakbeurs? U weet zelf wel dat er talloze beursstands zijn, van allerlei ondernemingen die allemaal hun best doen om zichzelf zo goed mogelijk in het voetlicht te plaatsen. Daarom is het ook zo belangrijk om met een onderscheidende beursstand aanwezig te zijn, waarmee u direct de aandacht trekt van langslopende bezoekers. Onderzoek heeft uitgewezen dat bezoekers gemiddeld slechts 3 seconden kijken naar uw communicatie, dus u hebt slecht een kort moment om in positieve zin op te vallen.

Maarten Vazquez Creatiestudio kan een beursstand ontwerpen met maximale stopping power, om ervoor te zorgen dat úw beursstand degene is die de bezoeker doet stilstaan om een meer uitgebreide blik op uw onderneming te werpen. Wij bieden zowel standontwerp als standbouw aan, voor zowel grotere ondernemingen als ook voor het midden- en kleinbedrijf. Hebt u een kleinere onderneming met wellicht een kleinere beursstand, dan is het des te belangrijker om het maximale uit uw beursstand te halen, zodat u een zo groot mogelijk deel van uw doelgroep bereikt.

Een beursstand met optimaal bereik en effectieve overdracht van uw boodschap

We noemden al het feit dat het belangrijk is dat u snel de aandacht van de mensen kunt vestigen. Maarten Vazquez Creatiestudio onderkent dit en houdt daar bij het standontwerp rekening mee. Hebt u eenmaal de aandacht van bezoekers te pakken, dan is het vervolgens van belang dat u uw boodschap effectief uitdraagt. De inhoud van uw boodschap ligt bij u, maar wij zullen ervoor zorgen dat deze zo aantrekkelijk en effectief mogelijk vormgegeven en uitgedragen wordt. Grotere bedrijven pakken vaak wat groter uit bij een vakbeurs dan kleinere, maar wij zorgen ook bij een kleinere beursstand voor een optimale vormgeving en effectieve overdracht van de sterke punten van uw onderneming.

Wanneer u kiest voor Maarten Vazquez Creatiestudio voor het ontwerp en de bouw van uw beursstand, gaan wij eerst met u rond de tafel zitten om duidelijk te krijgen wie uw doelgroep is en wat u aan hen wilt meegeven. Op basis daarvan maken wij in overleg met u een standontwerp. Ook de standbouw op de beurs zelf nemen wij voor onze rekening. Daarbij wordt alles piekfijn en vlekkeloos opgebouwd, elektra wordt zorgvuldig aangelegd en kabels netjes weggewerkt, om zo uw bedrijf optimaal te presenteren. Uw beursstand zal door het aantrekkelijke standontwerp en de vakkundige standbouw onderscheidend zijn ten opzichte van uw concurrenten en over maximale stopping power beschikken. Wanneer u brochures of flyers wilt uitdelen, kunnen wij deze ook voor u ontwerpen en laten drukken, om bezoekers een blijvende herinnering van de kracht van uw onderneming mee te geven.

Wilt u wellicht presentaties laten zien op videoschermen? Niet alleen regelt Maarten Vazquez Creatiestudio daarvoor de benodigde techniek, ook de presentaties zelf kunnen wij op aantrekkelijke wijze voor u vormgeven, zodat de bezoekers geboeid blijven en de informatie effectief tot hen doordringt. De vormgeving van de stand en de daarin gebruikte media zullen helemaal afgestemd zijn op de interesses van uw doelgroep, om hen optimaal te kunnen overtuigen van de sterke kanten van uw bedrijf en de unieke producten of diensten die u aanbiedt. Wanneer u kiest voor Maarten Vazquez Creatiestudio als uw stand ontwerpbureau bereikt u een groot publiek op effectieve wijze. Of u nu een grote beursstand hebt of een kleinere, onze beursstands geven uw bedrijf een voordeel boven de concurrentie en een geheel uniek karakter, hetgeen de bezoekers van de vakbeurs zeker zal bijblijven.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken

Wanneer u meer wilt weten over wat Maarten Vazquez Creatiestudio voor uw onderneming kan betekenen wanneer u zich sterk wilt vertegenwoordigen op een vakbeurs, kunt u contact met ons opnemen. Wij bieden u een vrijblijvend gesprek aan waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken en in persoon kunnen uitleggen wat onze benadering uniek maakt, en hoe wij uw beursstand dat onderscheidende karakter kunnen geven dat u zoekt. Maak uw beursgang tot een grandioos succes met een beursstand ontworpen door Maarten Vazquez Creatiestudio.