Een mooie, gebruiksvriendelijke website is één ding en dat is ook erg belangrijk, maar als niemand je vindt heb je er weinig aan. Het is dus belangrijk om hoog in de resultaten van Google te staan. Vazquez kan je helpen om de top te bereiken door middel van linkbuilding, waardoor je bedrijfswebsite hoger in de organische zoekresultaten van Google komt te staan. Ook betaalde AdWords campagnes behoren tot de mogelijkheden.
Maar op je site zelf kan ook het een en ander aangepast worden, zodat je site hoger gewaardeerd wordt door Google. Dit heet zoekmachine optimalisatie. Als wij voor jouw bedrijf een website bouwen zorgen we er altijd voor dat we de site zo indelen dat Google hem zo hoog mogelijk waardeert en hij zo goed mogelijk vindbaar is. Wij gebruiken de juiste meta-tags, alt-tags bij plaatjes, linkstructuur, URL-structuur en delen de site op een logische manier in die een hogere waardering oplevert door Google. Mensen die op Google zoeken naar iets wat gerelateerd is aan jouw bedrijf zullen zo eerder bij jouw website uitkomen.
Maar ook als je al een bestaande website heeft en Vazquez geen nieuwe website voor je hoeft te bouwen, ook dan kunnen wij zoekmachine optimalisatie voor je uitvoeren op je bestaande website. Wij passen je website dan op de juiste manier aan, waardoor je site hoger gewaardeerd zal worden door Google, zonder dat je hele website daarvoor opnieuw gebouwd hoeft te worden. Zo zal je merkbaar verbetering merken in de vindbaarheid van je website, zonder dat je tegen de kosten aanloopt van het bouwen van een compleet nieuwe website.
Dus voor zowel nieuwe websites als bestaande websites past Vazquez zoekmachine optimalisatie toe, zodat je sneller de top bereikt.