Vazquez kan je partner zijn bij de ontwikkeling van je bedrijfswebsite. Je bent dan verzekerd van een website die zich op het erepodium kan bevinden op het gebied van design en functionaliteit. Maar als je denkt dat dat dan wel flink in de papieren zal gaan lopen, dan kan je nog wel eens prettig verrast worden door onze tarieven.
Voor het bouwen van websites maakt Vazquez gebruik van het WordPress platform. WordPress is een open-source content management systeem met een enorme veelzijdigheid aan mogelijkheden. Er zijn al vele plug-ins en add-ons geschreven voor WordPress waar we gebruik van kunnen maken. Wij beschikken ook over PHP-programmeurs die zelf systemen kunnen toevoegen en aanpassen. Ook op technisch vlak ben je bij ons verzekerd van een plek op het podium.
Door met WordPress te werken kan veel tijd bespaard worden bij het opzetten van een website, wat jou weer geld zal besparen. Een website is dan sneller klaar, maar bevat door de veelzijdigheid van WordPress toch de nieuwste functies en een moderne lay-out. Die functies en lay-out stemmen we altijd af in overleg met jou, want wij beginnen nooit ergens aan zonder een goed opgezet plan. We gaan samen nadenken over modern design dat een lust voor het oog is en dat past bij de doelgroep, over een overzichtelijke lay-out en over alle functies die je site nodig zal hebben. Onze ervaren webdesigners en programmeurs zullen een website bouwen die jouw bedrijf goed in de spotlights zet en waar de bezoekers met veel plezier gebruik van zullen maken.
Onze ervaring en het gemak en onbegrensde mogelijkheden van WordPress zorgen ervoor dat wij tegen een betaalbaar tarief een website voor je kunnen bouwen die je verwachtingen zal overtreffen.