Vazquez is nu Kemari

Stilstaan zat nog nooit in ons DNA. Bij Vazquez streven we continu naar het hoogste niveau en geloven wij in dingen anders doen. We verwelkomen je op ons nieuwe digitale speelveld.

Wil je met je bedrijf een webshop beginnen? Je kunt dan een webshop vanaf de grond af laten programmeren. Dit gaat echter veel geld kosten, omdat er dan helemaal vanaf het begin moet worden begonnen, het vereist veel programmeerwerk. Vazquez kiest voor het open-source webshopplatform Magento. Dat is een bestaand systeem met eindeloze mogelijkheden en veel gebruiksgemak. Hierdoor kunnen wij binnen korte tijd een webshop voor je inrichten, waardoor je bespaart op de kosten, maar je door de kwaliteit van Magento niet inlevert op de veelzijdigheid aan mogelijkheden.
Wij gaan met jou om de tafel zitten om na te denken over het ontwerp van de grafische elementen en de opties die je webshop moet gaan aanbieden aan de klanten. Het is in Magento gemakkelijk om modules toe te voegen of te verwijderen, of designelementen aan te passen, dus je webshop kan sneller in de lucht zijn dan je denkt. Mocht je bijzondere wensen hebben, dan kunnen onze programmeurs zelf ook een module voor je programmeren en deze toevoegen aan de webshop.
Na het opbouwen van het systeem, het ontwerpen van de grafische elementen en het programmeerwerk kunnen wij de webshop voor je vullen met artikelen, maar als je kosten wilt besparen zou je dit ook zelf kunnen doen, omdat Magento gemakkelijk in gebruik is. Magento bevat ook allerlei handige monitoring tools, waardoor je gemakkelijk de activiteiten van je bezoekers op de webshop kunt zien en kunt zien waar eventueel verbeteringen mogelijk zijn. Ook de orderverwerking en betaling nadat een klant besteld heeft kan gemakkelijk afgehandeld worden met Magento.
Speel met minder uitgaven toch in de eredivisie, met een Magento webshop ontworpen en ingericht door Vazquez.