ik wil

Webdesign

Een website is onmisbaar voor elk zichzelf respecterend bedrijf. Helaas zijn er veel bedrijven met websites die in meerdere opzichten onder de maat zijn. Het design kan te ouderwets of amateuristisch zijn, wat een knullige indruk achterlaat. Of de informatie kan moeilijk vindbaar zijn, of de benodigde informatie staat er niet op. Ook kunnen de teksten vol fouten zitten. In die gevallen laat je een slechte indruk achter bij de klant.

De websites ontwikkeld door Vazquez — Design Studio bevatten geen van deze tekortkomingen. Van tevoren wordt al goed nagedacht, in overleg met jou, over hoe we de website vorm gaan geven en in gaan delen, want met een goede tactiek kan je een betere wedstrijd spelen. Onze ervaring is dat als de voorbereiding de nodige tijd en het nodige nadenkwerk mag kosten, dit uiteindelijk een kwalitatief betere en beter samenhangende website oplevert die je verwachtingen zal overtreffen.

Met behulp van het WordPress platform ontwikkelen wij een website voor jou die grafisch gezien helemaal bij de tijd is, met vormgeving passend bij jouw bedrijf en de doelgroep waar je je richt. Ook wordt de uiterste zorg besteed aan de gebruikersvriendelijkheid van de site. Alles moet helder weergegeven worden en de bezoeker moet snel en gemakkelijk kunnen vinden wat hij/zij zoekt. Tevens krijgen de teksten bij ons ook veel aandacht, die moeten volledig kloppen, helder zijn en bij de doelgroep passen, zodat je een professionele indruk achterlaat. Wij bezitten ook over de benodigde expertise om al het programmeerwerk uit te voeren, dus ook op technisch vlak bevinden de door ons ontworpen sites zich in de voorhoede.

Met een site van Vazquez ben je gegarandeerd van een website die qua vormgeving en inhoud naadloos aansluit bij de doelgroep die je op het oog hebt. Je klanten zullen met plezier tijd doorbrengen op je website en je zult de best mogelijke indruk achterlaten.

Ons werk

Merken die wij versterkt hebben.

Bekijk alles
Axender Banner
Clubnieuws ontvangen?

© Vazquez B.V. | 2017