Vazquez kan het medium video voor jouw bedrijf inzetten als deel van je overkoepelende marketingstrategie. Naast stilstaande media als een folder of een poster is bewegend beeld een nuttige toevoeging aan je marketingarsenaal. Met video’s geproduceerd door Vazquez spreek je je klanten op een nieuwe manier aan en open je nieuwe mogelijkheden voor het overbrengen van je boodschap. Je kunt bijvoorbeeld je producten of diensten visueel demonstreren met bewegend beeld, dit doet meer om de werking van je producten of diensten over te brengen dan stilstaande plaatjes. Ook kunnen medewerkers van je bedrijf in beeld komen om een boodschap over te brengen, dit maakt een betrouwbare indruk.
Wij hebben veel ervaring met het creëren van video’s. Onze video’s worden op vakkundige wijze geproduceerd met professionele apparatuur en het resultaat mag er zijn! Je zult met onze video’s zeker een voordeel hebben boven de concurrentie. Met video’s op je bedrijfswebsite komt je boodschap op een nieuwe manier binnen bij je klanten. Je bedrijf en je diensten of producten gaan als het ware meer leven voor de klanten. Je kunt onze video’s ook op een YouTube-kanaal zetten en daarmee je bedrijf promoten.
Vazquez denkt vanaf de conceptfase met je mee: welke boodschap wil je overbrengen en wat is de beste manier om dat te doen? Pas nadat we samen gespard hebben en een duidelijk plan hebben over hoe we de video vorm gaan geven, beginnen we met de productie. Wij schieten de video’s met hoge kwaliteit camera’s en combineren de geschoten beelden met animaties om zo samen een dynamisch beeld te creëren van jouw bedrijf, product of dienst.
Door gebruik te maken van het medium video zal je al gauw op kop gaan lopen ten opzichte van de concurrentie en krijg je snel nieuwe supporters.