Vazquez is nu Kemari

Stilstaan zat nog nooit in ons DNA. Bij Vazquez streven we continu naar het hoogste niveau en geloven wij in dingen anders doen. We verwelkomen je op ons nieuwe digitale speelveld.

Verpakkingen, slechts een houder van een product? Vazquez — Design Studio denkt van niet; je verpakkingen kunnen een groter doel dienen. In marketing en communicatie is naamsbekendheid alles. Elk middel dat hiervoor toegepast kan worden is er één. Waarom dan niet je verpakkingen? Of het nu gaat om je dagelijkse producten of promotionele geschenken, het eerste wat je klanten zien is de verpakking.

Verpakkingen, de container van je boodschap
Zoals een sporttenue meer is dan slechts kleding, zo is de verpakking van je product meer dan alleen de houder. De vormgeving, het design, hoe het aanvoelt in de hand, alle elementen van je verpakkingen moeten samenkomen tot een geheel dat meer is dan de som van de delen. Laat ons jouw coach zijn in het ontwikkelen van je verpakkingen. Samen met jou kijken wij naar wat je wilt bereiken.
Als het doel en design duidelijk is, gaan wij over tot ontwikkeling. Niet alleen de creatieve zijde wordt door ons gedaan, ook de daadwerkelijke productie van je verpakkingen valt onder onze verantwoordelijkheid. Zo weet je zeker dat je verpakkingen van A tot Z verzorgd vormgegeven en geproduceerd worden.

Geen verpakkingen maar een present
Het mag duidelijk zijn, je verpakkingen zijn in potentie meer dan alleen dat. Vazquez, jouw partner in marketing en communicatie, weet dit en weet ook hoe dit gerealiseerd moet worden. Onze ervaring en expertise in de wereld van marketing geeft ons een uniek uitgangspunt in de ontwikkeling van je promotionele middelen.
Laat ons jouw verpakkingen ontwikkelen, op die manier ontvangen je klanten niet langer een product, maar een present.