ik wil

Social media

Elk zichzelf respecterend bedrijf heeft tegenwoordig niet alleen een eigen website, maar is ook actief op verschillende sociale media platforms, zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en Google+. Dit is een uitgelezen manier om met je klanten in contact te komen; je maakt op een heel directe manier contact met je klanten en je kunt direct reageren op vragen en klachten. Door een goede aanwezigheid op sociale media platforms kan je je voelsprieten uitsteken om erachter te komen welke dingen er leven bij je doelgroep, en je kunt aan hen het gevoel voor je bedrijf maximaal overbrengen, door de persoonlijke aanpak die een reguliere website niet biedt.

Vazquez kan je helpen om op de juiste manier aanwezig te zijn op sociale media platforms. Ons jonge team is al zeer ervaren met het gebruik van sociale media en wij weten wat er nodig is voor een succesvolle aanwezigheid op deze platforms en een zo goed mogelijke communicatie met je doelgroep. Wij zetten uitnodigende en goed verzorgde bedrijfspagina’s voor je op Facebook, Twitter en eventueel Google+. Wij maken pagina’s die grafisch aantrekkelijk zijn, met alle informatie die voor klanten van belang is. Zo krijgt je doelgroep direct een aantrekkelijk weergegeven overzicht van alle belangrijke informatie en zullen ze eerder geneigd zijn om met jou in contact te treden.

Wij geven je daarnaast ook tips over hoe je met je klanten moet communiceren via sociale media. Wat leeft er bij je doelgroep, wat zet je wel en niet op Facebook of Twitter, welke toon moet je aanslaan, hoe moet je omgaan met kritiek? Op dat soort zaken kunnen wij een antwoord geven, en wij kunnen je in specifieke gevallen ook altijd coachen.

Met de hulp van Vazquez gaat het gevoel voor je bedrijf echt leven bij je doelgroep en zal je schare supporters zich in snel tempo uitbreiden.

Ons werk

Merken die wij versterkt hebben.

Bekijk alles
De Twee Wezen Banner
Clubnieuws ontvangen?

© Vazquez B.V. | 2017