Je logo en huisstijl staan als een huis en je website staat live, maar hoe activeer je je merk? Door social media aan je tactiek toe te voegen natuurlijk! Social mediakanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Google+ geven jou een platform om de boodschap van je bedrijf te verkondigen én om direct in contact te komen met je gewenste doelgroep.
Wij begrijpen dat het lastig is om te bepalen op welke kanalen je actief moet zijn en hoe je het beste in gesprek kunt gaan met je volgers. Social media zijn de laatste jaren uitgegroeid tot volwaardige communicatiekanalen waar klanten op een laagdrempelige manier direct contact kunnen zoeken met een bedrijf. Geweldig als ze je willen complimenteren met je werk, lastig als ze een klacht hebben. Want hoe ga je daar mee om?
Wij nemen je graag alles uit handen, van het opzetten van professionele en aantrekkelijke bedrijfspagina’s op voor jou interessante kanalen, tot het coachen van jou of je team in het communiceren via social media.
Samen zorgen wij ervoor dat jouw merk online écht gaat leven en dat je fanclub groeit!

Video
Video wordt steeds belangrijker, vloggers zijn booming en met video scoor je beter op Facebook. Video kan een grote rol spelen in de marketingstrategie voor jouw merk. Je kunt jouw doelgroep op een andere manier kennis laten maken met jouw product of dienst. Maak het persoonlijk en creëer een band met de kijker. Zo bind je mensen aan jouw merk!

Wij hebben veel ervaring en kennis opgedaan met het creëren van video’s. We werken met professionele apparatuur en dat zie je! We brengen jouw boodschap op een treffende en verrassende manier in beeld en daar pluk je online de vruchten van. Je kunt video’s op je website zetten, maar ook delen op YouTube, Facebook en andere kanalen. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat jouw merk het podium krijgt dat het verdient!
Word een koploper door slim gebruik te maken van video en vergroot je aantal fans!