Wil je een specifiek publiek bereiken met beeldmateriaal op een specifieke locatie, bijvoorbeeld op een event, een beurs of in je winkel? Dat is een uitgelezen manier om informatie over te dragen aan potentiële klanten. Vazquez kan deze uitzendingen voor je verzorgen door middel van narrowcasting. Op die manier kan je het perfecte beeldmateriaal tonen op elke gewenste locatie.
Wij kunnen zowel de inhoud van het beeldmateriaal verzorgen als de uitzending zelf. Wij hebben ervaring met het produceren van video en zullen kwalitatief uitstekend beeldmateriaal voor je verzorgen, waar je goed mee voor de dag kunt komen. Vazquez denkt met je mee over welk materiaal past bij de locatie en de doelgroep die je wilt bereiken. We houden er ook rekening mee dat de beelden vanaf een wat grotere afstand zullen worden bekeken, dat heeft invloed op hoe groot de tekst moet zijn en op andere dingen. Beeld bezien van een afstand moet er anders uitzien dan beeld dat bekeken wordt op een computerscherm van korte afstand. Je zult zeker een goede indruk maken met het beeldmateriaal dat wij voor jou samenstellen.
Ook de hele infrastructuur rondom de uitzending van het beeldmateriaal kunnen wij verzorgen, of het nu via internet gaat of lokaal. We gaan met jou overleggen wat het handigst is om te doen, maar je kunt er zeker van zijn dat het beeldmateriaal op de juiste tijd en plaats te zien is op de beeldschermen.
Narrowcasting verzorgd door Vazquez zorgt voor pakkend beeldmateriaal dat alle mensen op die locatie ervan zal overtuigen dat jouw bedrijf tot de kampioenen behoort. Om dit te realiseren werken wij samen met ProTV Narrowcasting.