Online marketing is enorm belangrijk. Als je niet gevonden wordt op internet, weet men niet van het bestaan van je onderneming af en zal je klandizie altijd beperkt blijven. Je hebt misschien een winkel of kantoorpand, maar veel mensen zoeken als ze iets nodig hebben op internet naar bedrijven die dat aanbieden. Als jouw bedrijf dan niet gevonden wordt, stappen ze naar een ander bedrijf dat wel te vinden is.
Nu we hebben vastgesteld dat online marketing belangrijk is, betekent dat nog niet dat je lukraak reclame het internet op moet sturen. Dat heeft wel enige effectiviteit, maar je verspilt dan gemakkelijk geld, omdat er niet goed genoeg over is nagedacht. Je bereikt bijvoorbeeld niet de juiste doelgroep, of je verspilt geld aan marketinguitingen die niet voldoende effectief zijn of niet passen bij de identiteit van je bedrijf. Vazquez kan je bedrijf helpen om aan de top te eindigen door samen met jou na te denken over een overkoepelende marketingstrategie.
We gaan dan samen sparren: wat voor type marketing wil je doen? Wil je een betaalde AdWords campagne en/of wil je door middel van SEO hoger in de zoekresultaten komen? Welke doelgroep heb je op het oog? Welke zaken spreken die doelgroep aan, hoe moeten wij je advertenties vormgeven om deze doelgroep optimaal te bereiken? Waar is die doelgroep te vinden, met andere woorden waar moet je adverteren? Welk type advertenties passen bij de identiteit van je bedrijf en welke toon kan je het beste aanslaan in je advertenties?
Na het vaststellen van onder andere deze zaken, zullen wij je marketingcampagne gerichter gaan vormgeven en invullen, en zal het bereikte effect van deze marketing groter zijn dan zonder deze overkoepelende marketingstrategie. Zo krijg je het meeste waar voor je geld en kan je het snelst in de voorhoede gaan lopen binnen jouw branche.