Vazquez is nu Kemari

Stilstaan zat nog nooit in ons DNA. Bij Vazquez streven we continu naar het hoogste niveau en geloven wij in dingen anders doen. We verwelkomen je op ons nieuwe digitale speelveld.

Als je regelmatig een mailing of nieuwsbrief per e-mail wilt versturen naar je klanten, kan je dat zelf verzorgen, maar dat kan nog een hele klus zijn. Je moet dan al die e-mailadressen bijhouden, en e-mailadressen toevoegen van mensen die zich hebben ingeschreven en verwijderen van mensen die zich hebben uitgeschreven. Het kan je gemakkelijk boven het hoofd groeien. Waar je dan ook voor op je hoede moet zijn is dat je alle e-mailadressen in het BCC-veld zet; er zijn al genoeg bedrijven in de problemen gekomen omdat alle e-mailadressen zichtbaar waren voor iedereen, en dus vatbaar waren voor spammers. Geen goede reclame voor je bedrijf.

Vazquez kan de mailings voor je verzorgen, dan krijgen al je supporters je mailings met zo min mogelijk gedoe voor jou. Wij houden bij wie zich in- of uitschrijft, en wij garanderen dat de e-mailadressen van je klanten niet openbaar zullen worden. Ook garanderen wij dat de e-mailadressen nooit gebruikt zullen worden voor spam, de e-mailadressen van je klanten worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld. Omdat de e-mailadressen niet openbaar worden en wij goed bijhouden wie wel en wie geen mailing wil ontvangen, krijgen je geïnteresseerde klanten je mailings, zonder dat er allerlei irritaties optreden.

We kunnen ook met je meedenken over de te verzenden tekst en opmaak van de mailings. Wij kunnen je helpen met de vormgeving van de mailing en de spelling en grammatica van de tekst, zodat je mailings er correct en professioneel uitzien. Wij zorgen er ook voor dat de mailings een link bevatten waar men zich af kan melden voor volgende mailings, want als klanten ongewenst mailings ontvangen kan dat tot irritatie leiden.
Kies voor professionele mailings met zo min mogelijk gedoe voor jou, door gebruik te maken van de mailingdiensten van Vazquez.