Doe je als bedrijf voornamelijk zaken in een bepaalde stad of regio? Dan is het extra belangrijk dat mensen in die regio je weten te vinden, ook op Google. Google houdt rekening met de locatie van haar gebruikers en stemt daar de zoekresultaten op af. Het is dus belangrijk dat je bedrijf hoog in de resultaten komt te staan voor Google-bezoekers in jouw regio. Lokale SEO kan hierbij helpen, en Vazquez kan dit voor je uitvoeren, zodat binnen jouw regio het gevoel voor je bedrijf gaat leven, vergelijkbaar met het clubgevoel voor de lokale voetbalclub.
Wij kunnen ten eerste optimalisaties uitvoeren op je eigen website, zoals het toevoegen van de juiste meta-tags en aanpassingen aan de lay-out, zodat het voor Google duidelijk wordt dat jij in deze regio opereert. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van de SEO-plugin van Yoast voor WordPress, die ook een lokale SEO-module heeft, waarmee we duidelijk kunnen zien hoe jouw site presteert op het gebied van lokale SEO en gemakkelijk aanpassingen kunnen verrichten waarmee we deze prestatie verbeteren.
Daarnaast kunnen wij SEO uitvoeren die toegepast is op je regio, zoals het schrijven van reviews en het plaatsen van links op sites die toegespitst zijn op jouw stad of regio. Wij bezitten over de expertise om dit op de juiste, en niet te vergeten veilige (zonder risico op een penalty van Google) wijze uit te voeren. Dit leidt op een zeer directe manier tot meer bezoekers op je website die uit jouw eigen komen. Ook je bedrijfspand of winkel wordt dan gevonden, waarna mensen daar een bezoek aan kunnen brengen. Dit alles draagt aanzienlijk bij aan het verhogen van je omzet.
Verhoog de bezoekersaantallen, en daaropvolgend de omzet, voor je bedrijf met lokale SEO, uitgevoerd door Vazquez.