ik wil

Branding

Je logo en huisstijl bieden een eerste indruk van waar jij als bedrijf voor staat. Vazquez is jouw coach in de creatie van je specifieke design. Je logo in samenspel met je huisstijl moeten je kernwaarde, identiteit en boodschap weerspiegelen.

Door middel van een beeldmerk en een bijpassende huisstijl dragen wij een samenhangende boodschap over die onmiddellijk herkenbaar is. Of het nu gaat om bestaande klanten of potentiële, je boodschap wordt eenduidig herkend.

Je identiteit is de kern van je bedrijf. Vazquez begrijpt het belang van een sterk ontwikkelde visuele vormgeving die je organisatie haar eigen plaats geeft, waardoor je je kunt afzetten tegenover je concurrentie.

Samen met jou kijken wij naar wat jouw specifieke wensen zijn m.b.t het ontwikkelen van je huisstijl en bijpassende logo’s. Welke indruk wil je afgeven, zakelijk of juist speels? Welke kleurstelling is de juiste voor jou? Het creëren van een huisstijl kent zowel mogelijkheden als valkuilen. Vazquez beschikt over de expertise en ervaring om in dit proces in overleg met jou tot een passend resultaat te komen.

Het gaat er natuurlijk om dat je klanten jou in één enkele oogopslag, door middel van je logo’s en huisstijl, herkennen. De boodschap die daarbij overgebracht wordt moet gelijk direct je waarden weerspiegelen.

Bij het creëren van jouw huisstijl en logo’s wordt er rekening gehouden met de overkoepelende marketingstrategie. Op deze wijze ben je er zeker van dat je de juiste boodschap overbrengt naar je klanten, dat je makkelijk herkenbaar bent, dat je je onderscheidt van je concurrentie en dat je nieuwe klanten verkrijgt.

Met de door Vazquez ontwikkelde huisstijl en logo’s behaal je goud!

Ons werk

Merken die wij versterkt hebben.

Bekijk alles
De Twee Wezen Banner
Clubnieuws ontvangen?

© Vazquez B.V. | 2017