Je kunt nog zo’n prachtige bedrijfswebsite hebben, daarmee ben je er nog niet. Je site moet ook gevonden worden door bezoekers. Als je net begint met een nieuwe bedrijfswebsite, dan sta je waarschijnlijk nog niet zo hoog in Google. Je loopt dan het risico dat bezoekers, voordat ze jouw site vinden, al vinden wat ze zoeken bij een van je concurrenten. Het is dus zaak dat je website hoog in de Google-resultaten komt te staan als bezoekers zoeken op een zoekwoord dat iets met jouw bedrijf en de diensten of producten die je aanbiedt te maken heeft. Linkbuilding kan daarbij een tactiek zijn die je de winst oplevert. Wij zorgen voor de juiste links op relevante websites, waardoor je website hoger gewaardeerd wordt door Google en dus hoger in de resultaten komt te staan.
Vazquez kan diverse methodes van linkbuilding voor je uitvoeren. We spreken eerst af op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en dan gaan we daarop linkbuilden. Dit kost enige tijd, maar na verloop van tijd zal je merken dat uw website steeds hoger in de Google-zoekresultaten komt te staan. Wij hanteren verschillende strategieën maar ze zijn allemaal veilig, je loopt bij ons geen risico op een penalty van Google. Naarmate je bedrijf makkelijker gevonden wordt als mensen zoeken op de relevante zoekwoorden, zal je het aantal klanten zien toenemen.
Linkbuilding wordt vaak gecombineerd met betaalde Google AdWords campagnes, die Vazquez ook aanbiedt. Het voordeel van linkbuilding is echter dat de resultaten blijvend zijn: een permanente hogere notering in de organische zoekresultaten van Google.
Ga voor de winst met linkbuilding campagnes uitgevoerd door Vazquez.