Betrouwbare hosting is erg belangrijk. Je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar de pagina’s, inclusief alle plaatjes en eventuele video’s, moeten wel betrouwbaar online staan en snel aan de gebruiker worden getoond als die daarom vraagt. Als je website te vaak niet bereikbaar is, of te langzaam reageert, zullen bezoekers afhaken en komen ze bij de concurrentie terecht.
Naast het bouwen van websites kan Vazquez ook de hosting van jouw website verzorgen. Bij ons wordt gegarandeerd dat je website betrouwbaar zal functioneren en in de lucht zal blijven, en met voldoende snelheid de pagina’s aan de gebruiker toont. Het kan niet 100% gegarandeerd worden dat er nooit iets zal gebeuren, maar Vazquez doet alles om ervoor te zorgen dat je website betrouwbaar online blijft en snel functioneert. Ons team staat altijd paraat om direct in te grijpen mocht er iets aan de hand zijn, wat dat betreft zijn wij duurlopers en hebben wij geen 9 tot 5-mentaliteit. Het online houden en het goed laten functioneren van je website hebben onze hoogste prioriteit.
Ook onderhoud aan je website kunnen wij voor je uitvoeren. Wij updateten de webservers zodat ze veilig blijven, wij verzorgen het onderhoud aan je database en wij lossen eventuele problemen snel op. Waar nodig voeren wij aanpassingen uit zodat je site sneller gaat functioneren.
Wij kunnen ook content toevoegen aan jouw site, maar de websites die wij maken worden zo gemaakt dat je ook zelf gemakkelijk dingen kunt toevoegen of wijzigen aan de site, zoals blogberichten of webshopartikelen.
Kies voor jouw hosting & onderhoud voor Vazquez en je zult de marathon uit kunnen lopen!