Je kent het wel: boven en naast de Google-zoekresultaten staan betaalde advertentieresultaten. Deze hebben ook met het zoekwoord te maken, maar verschijnen bovenaan, omdat het betreffende bedrijf daarvoor betaalt. Dit wordt een AdWords campagne genoemd. Ook op andere websites die deelnemen aan Google’s AdSense programma kunnen deze advertenties getoond worden.
De ervaring leert dat dit tot veel nieuwe bezoekers voor de betreffende sites leidt. Ook voor jouw bedrijf kan Vazquez zo’n AdWords campagne opzetten en vormgeven. Vooral als je bedrijf of je website site net begint is dit een goede manier om naamsbekendheid te verwerven. Vaak worden betaalde AdWords campagnes gecombineerd met linkbuilding, waardoor jouw site hoog komt te staan in zowel de betaalde als de organische zoekresultaten.
Het voordeel van AdWords is dat je pas betaalt als een bezoeker op een advertentie klikt, dus alleen voor het tonen van de advertentie betaal je niets, maar pas als er op wordt geklikt. In overleg met ons kan je de zoekwoorden bepalen waarbij je advertentie wordt getoond, en daarnaast maken we afspraken over het budget, waardoor de kosten in de hand worden gehouden. Bij AdWords kunnen we instellen dat als er een bepaalde limiet bereikt is, de advertentie niet meer wordt getoond en de kosten dus niet uit de hand lopen. De kosten per klik kunnen ook aangepast worden, als die kosten hoger zijn wordt je advertentie hoger en eerder geplaatst. Vazquez kan samen met jou kijken naar een programma waarbij maximale effectiviteit wordt gerealiseerd, terwijl de kosten tegelijkertijd in de hand gehouden kunnen worden.
Onze ervaring is dat, hoewel een AdWords campagne geld kost, dit zich dubbel en dwars terugverdient. Dus ga in zee met Vazquez voor een AdWords campagne en zie je omzet toenemen!