Inzicht in je prestatiesinzicht in je prestaties
Je jaarlijkse prestaties duidelijk en omvattend gepresenteerd. Vazquez is jouw partner in marketing, en bijbehorend in het opmaken van je jaarverslag. Jouw prestaties, cijfers, mogelijkheden en verbeterpunten zijn slechts enkele voorbeelden van waar een goed jaarverslag duidelijkheid over geeft. Een jaarverslag vertelt wat je organisatie heeft gepresteerd in het afgelopen jaar, en wat het gaat presteren.

Informatief, duidelijk, uitnodigend

Natuurlijk moet een jaarverslag voldoen in het geven van de juiste gegevens en moet het natuurlijk alle relevante informatie bevatten, maar er is meer dan dat. Vazquez begrijpt dit!
Niet alleen droge cijfers en samenvattingen van gebeurtenissen, je jaarverslag kent pas waarde als het in de juiste context wordt gezet. Het jaarverslag wat wij voor jou opmaken kent alle relevante informatie, maar de kunst is om dit op zo’n wijze te presenteren dat de lezers actief jouw informatie tot zich nemen. Dit doen wij door de gegevens op zo’n wijze te presenteren dat zij qua design, plaatsing en context het hele verhaal vertellen van jouw prestaties.

Jouw verslag, onze uitdaging
Vazquez weet hoe een jaarverslag op te zetten. Wij helpen je scoren, door middel van marketing. Je jaarverslag is daar een onmisbaar onderdeel van. Samen met jou kijken wij niet alleen naar de relevante gegevens, maar ook naar hoe we deze op moeten schrijven tot een informatief, helder en pakkend verhaal. Je kunt je klanten informeren op zo’n wijze dat ze niet alleen de harde cijfers voorgeschoteld krijgen, maar dat dit gebeurt op een manier je organisatie recht doet. Wij geven je een design en lay-out die je jaarverslag makkelijk leesbaar maken en die de informatie in de juiste context plaatsen.
Vazquez is je twaalfde man, ook in het maken van je jaarverslag.