Vazquez is nu Kemari

Stilstaan zat nog nooit in ons DNA. Bij Vazquez streven we continu naar het hoogste niveau en geloven wij in dingen anders doen. We verwelkomen je op ons nieuwe digitale speelveld.

Banners, jaarverslagen, brochures, magazines, leaflets en pamfletten, al je promotionele drukwerk kan worden verzorgd door Vazquez. Als jouw partner in marketing en communicatie onderkennen wij het belang van kwalitatief goed drukwerk. Niet alleen ontwikkelen wij jouw promotionele materiaal, wij verzorgen de productie ervan van A tot Z. Op deze wijze ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit, niet alleen in design maar ook in de uitvoering ervan.

Strategische verspreiding
Naast het drukwerk verzorgen wij ook het verspreiden van het promotionele product. Dit betekent voor jou als klant niet alleen een zorg minder, door onze ervaring, kennis en expertise weten wij ook de juiste manier van verspreiding te realiseren. Een strategische distributie betekent een doeltreffende campagne. Je bereikt je doelgroep sneller en efficiënter. Vazquez streeft altijd naar een geoptimaliseerde marketingcampagne. Jouw drukwerk en de verspreiding daarvan zijn voor ons een vanzelfsprekend onderdeel daarvan.

Service en gemak
Niet alleen verzekerd zijn van een kwalitatief hoogstaand product en een strategische verspreiding daarvan, ook service naar jou toe staat bij ons hoog in het vaandel. Wij ontwikkelen niet alleen je marketing en communicatie, wij staan ook garant voor de daadwerkelijke productie ervan. Op die manier heb je je complete marketing onder één dak gebracht. Dit betekent één aanspreekpunt voor jou, alles in een keer geregeld en je complete marketing en communicatie gecentraliseerd. Dit geeft ons de mogelijkheid om je te voorzien van de beste service en het grootste gemak.
Vazquez, topspeler in drukwerk en verspreiding!