Heb je behoefte aan een smartphone en/of tablet app voor je bedrijf? Misschien wil je je bedrijfscatalogus doorzoekbaar maken via een app, of je wilt je website in smartphonevriendelijke vorm als app beschikbaar stellen. Ook kan je via een app diverse diensten aanbieden die via een gewone mobiele website niet mogelijk zouden zijn. Vazquez kan ervoor zorgen dat je ook op mobiel gebied tot de kampioenen behoort.
Onze ervaren programmeurs en ontwerpers kunnen apps, van eenvoudig tot erg complex, voor je maken voor het iOS (iPhone, iPad en iPod Touch) platform, maar ook voor Android-telefoons of tablets en voor het Windows Phone platform. We gaan eerst samen sparren: wat wil je precies, voor welk platform wil je een app, hoe moet het er uitzien en hoe moet het functioneren? Als van tevoren goed duidelijk is wat de app allemaal moet kunnen, kunnen we vast een kostenberekening voor je maken en kom je niet voor verrassingen te staan wat betreft kosten of functionaliteit van de app.
Onze programmeurs hebben veel ervaring met het ontwerpen van apps, we zorgen ervoor dat de apps efficiënt worden geprogrammeerd en ook goed werken op minder snelle telefoons en tablets. Na het programmeren worden de apps grondig getest voordat ze worden aangeboden aan de verschillende app-winkels, zodat zeker is dat ze goed zullen functioneren op een grote verscheidenheid aan telefoons en tablets.
Ook het onderhouden van apps doen wij voor je, mochten er bijvoorbeeld wijzigingen zijn in het besturingssysteem van het mobiele platform waardoor er iets aan de app moet worden gewijzigd, of er komt een nieuw soort telefoon of tablet uit met een andere resolutie die ook ondersteund moet worden.
Met apps van Vazquez zal de ster van jouw bedrijf ook stralen op mobiele platforms!