Een marketingcampagne bestaat uit het gebruik van veel verschillende media. Zowel off- als online heeft u de beschikking om uw doelgroep te bereiken. Toch is het niet zo eenvoudig om de verschillende elementen van uw marketingcampagne tot een goed samenspel te laten komen. Niet alleen moet er een afweging gemaakt worden als in een kosten-batenplaatje, maar belangrijker nog, heeft een crossmedia campagne alleen zin als u uw doelen er effectief mee weet te behalen.

Crossmedia, het gebruik maken van verschillende media om uw doelgroep te bereiken en uw corporate identity te (be)vestigen. Een juiste toepassing van crossmedia kan het middel zijn om u vindbaar en herkenbaar te maken bij uw klanten en om uw bedrijf zich te laten onderscheiden van uw concurrentie.

Crossmedia, strategie en inzicht

Een marketingcampagne kan op veel verschillende manieren toegepast worden. Een simpele advertentie in het plaatselijke sufferdje of een uitgebreide online campagne. Zoals gezegd, een juiste toepassing van crossmedia is veel meer dan simpelweg zoveel mogelijk adverteren op zoveel mogelijk media. Natuurlijk is het van belang om rekening te houden met de advertentiekosten, maar meer van belang gaat het over een effectieve uitvoering van uw crossmediacampagne.

Uw marketingcampagne heeft als doel om uw doelgroep te bereiken en deze te overtuigen van de kwaliteiten van uw bedrijf. Omdat verschillende bedrijven verschillende doelgroepen hebben is het van belang dat u de juiste wegen kent om uw doelgroep te bereiken. Er zijn tegenwoordig zeer veel manieren om te adverteren, om uw doelgroep te bereiken en de juiste media toe te passen vereist inzicht en strategie.
Vazquez is een bureau dat meer doet dan design en adverteren, maar strategisch handelt om uw doelgroep op de juiste manier te benaderen. Zij hebben van het begin tot het einde uw doelgroep in gedachten. Crossmedia is natuurlijk veel meer dan alleen het onderscheid tussen online en offline media. Uw specifieke doelgroep heeft bepaalde voorkeuren en selecties in voorkeuzes in media.

Vazquez maakt gebruik van analyses en onderzoekt uw doelgroep om te ontdekken welke media van belang zijn voor u en hoe deze het beste in samenspel kunnen komen. Een perfecte balans tussen harde data en creativiteit.

Dankzij crossmedia uw bedrijf laten groeien

Een incorrecte toepassing van de verschillende media kan niet alleen een verspilling zijn van uw financiën, maar zelfs een negatieve marketingwaarde hebben. Laat daarom Vazquez uw coach zijn. Zij hebben kennis en inzicht in uw doelgroep alsmede een inherente kennis van de verschillende media, zowel de traditionele als de moderne.

Narrowcasting, banners, verpakkingen of de creatie van uw website of websites, er zijn te veel voorbeelden van marketingmogelijkheden die Vazquez u aanbiedt om hier op te noemen, maar dat u bij Vazquez de juiste elementen toegepast ziet worden is duidelijk. Crossmedia verzorgd door Vazquez geeft u de kans om te groeien op de meest efficiënte manier mogelijk.