Vazquez is nu Kemari

Stilstaan zat nog nooit in ons DNA. Bij Vazquez streven we continu naar het hoogste niveau en geloven wij in dingen anders doen. We verwelkomen je op ons nieuwe digitale speelveld.

Subvention Krachtig subsidieadvies

Al ruim 20 jaar is Subvention hét onafhankelijke subsidieadviesbureau. Vanuit vestigingen in Enschede en Zwolle werken zij voor opdrachtgevers in heel Nederland.

De adviseurs zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidies op het gebied van Vastgoed, Industrie, Woningcorporaties, Agrarisch en ICT. Ze informeren hun klanten over subsidiemogelijkheden, vragen subsidies aan en verzorgen het hele administratieve traject.

Klant
Subvention
Branche
Dienstverlening
Linies
Strategie, Ontwerp, Ontwikkeling, Marketing
Doelstelling

Het realiseren van een nieuwe visuele identiteit

Strategie

Orde in verschillende subsidie gebieden

De kernwaarden van Subvention zijn; mens centraal, nieuwsgierig, kracht, betekenisvol en dienstverlenend. Deze kernwaarden hebben wij als basis gebruikt voor de nieuwe uitstraling. Ze zijn volledig verweven in de visuele identiteit.

Ontwerp

rebranding met resultaat

Subvention was toe aan de volgende stap. Niet alleen in organisatie maar ook in uitstraling. De eerste stap was de realisatie van een nieuw en krachtig logo. Het uitgespaarde blokje in de “o” dient als bouwsteen van subsidies.

Ontzorgen staat bij ons centraal

Ontwikkeling

Digitaal huis Van subvention

In de nieuwe website zijn alle kernwaarden teruggebracht waar Subvention voor staat en welke doelgroepen ze bedienen. Zo kunnen potentiele klanten sneller de informatie vinden en relevante subsidies vinden voor hun branche. Kiezen is gekozen worden.

Marketing

Alle doelgroepen goed zichtbaar

Om online aanvragen te creëren is er een subsidiescan gerealiseerd die online ingevuld kan worden door potentiële klanten om te kijken of ze in aanmerking komen voor een subsidie. Een subsidieadviseur neemt hierna contact op met de klant.

Resultaat

Één krachtige identiteit voor de 5 PMC's

Vanuit strategie de hele basis neergezet met het team van Vazquez waardoor we nu een goede basis hebben voor onze marketing.

Frank Waleczek

Meer weten over Vazquez

Volgende cases

1
2