Vazquez is nu Kemari

Stilstaan zat nog nooit in ons DNA. Bij Vazquez streven we continu naar het hoogste niveau en geloven wij in dingen anders doen. We verwelkomen je op ons nieuwe digitale speelveld.

Klik en breng Hét platform dat alles bezorgt!

Als hét bestelplatform van Enschede biedt Klik & Breng haar afnemer alles. Niet alleen food, maar ook non-food producten kunnen besteld worden bij Klik & Breng, zoals parfum, autobenodigdheden of een Big Mac. Dit doen ze 24/7. Om het platform te bouwen, de huisstijl vorm te geven en een klik op te bouwen met haar (potentiële) fans zocht het merk een partner in Vazquez.

Klant
Klik en breng
Branche
Horeca
Linies
Strategie, Ontwerp, Ontwikkeling, Marketing
Doelstelling

Het grootste bestel Platform worden

Strategie

Uw persoonlijke butler aan huis

Onze strategische spelers hebben de identiteit van het merk in kaart gebracht en de doelgroep uitvoerig geanalyseerd om het platform en de boodschap van Klik & Breng te optimaliseren. “Klik & Breng, uw persoonlijke butler”.

Ontwerp

een butler als herkenbaar logo

De sterspelers van ontwerp hebben een volledige huisstijl gerealiseerd en ontwerpen nog wekelijks online -en offline uitingen. Van het webdesign tot aan de fotografie en alle social-media berichten. De butler is centraal gezet als logo en verwerkt als ampersand.

Wij bezorgen alles

Ontwikkeling

het bestelplatform Op maat

Bij het woord platform denk je aan techniek. En terecht! De linie ontwikkeling heeft het bestelplatform op maat gemaakt. Visie is functie geworden, innovaties worden niet geschuwd en het gebruikersgemak staat centraal in het bestelproces.

Marketing

Tijd om Te scoren

De spitsen van marketing koppen de campagnes in, waarbij elk resultaat meetbaar is. Doorlopende brandingcampagnes en speciale acties brengen wij dagelijks de juiste content bij de juiste doelgroep.

Resultaat

150 bestellingen in de eerste maand sinds livegang.

Een proactieve benadering vanaf dag één. Vazquez ziet ons merk ook als hun eigen merk.

Vishal Jalimsingh

Meer weten over Vazquez

Volgende cases

1
2