Vazquez is nu Kemari

Stilstaan zat nog nooit in ons DNA. Bij Vazquez streven we continu naar het hoogste niveau en geloven wij in dingen anders doen. We verwelkomen je op ons nieuwe digitale speelveld.

Omdat elk bedrijf tegenwoordig een website heeft, is het zaak om bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen. U kunt hoger in Google komen door search engine optimization (SEO), in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie. Graag helpt Vazquez u bij het hoger in Google komen, door middel van search engine optimization. Bij search engine optimization draait het om verschillende technieken, die ervoor kunnen zorgen dat een ondernemer meer bezoekers naar zijn website trekt. Er zijn tegenwoordig wel tweehonderd factoren die meewegen in de zoekresultaten van zoekmachines. Deze factoren worden regelmatig aangepast en niet zomaar vrijgegeven, al worden er wel richtlijnen door Google gepubliceerd. Deze richtlijnen brengen in kaart wat een zoekmachine graag zou willen zien bij een website. Search engine optimization is het interpreteren van deze richtlijnen en ze dan verwerken in een website, zodat deze beter wordt gevonden.

Vazquez biedt ook search engine optimization aan

Als je een nieuwe website laat bouwen, of je wilt je bestaande website hoger in Google hebben, schakel dan altijd een specialist in op het gebied van search engine optimization, zoals Vazquez. Het verrichten van SEO vereist immers een deskundige aanpak, zodat je de zekerheid hebt voor meer omzet!

De drie onderdelen van SEO

De drie belangrijkste onderdelen bij SEO zijn tekstoptimalisatie, indexatieoptimalisatie en linkbuilding.