Vaak voeren we campagne maar weten we helemaal niet de juiste doelgroep aan te spreken. Wat is een doelgerichte reclame/marketing campagne nu eigenlijk en hoe weet je nu precies wat het effect hiervan is (geweest)? Een vraag die veel ondernemers zichzelf stellen. Ieder jaar worden er weer nieuwe marketingbudgetten vastgelegd waarmee het marketingteam hun plannen mag uitwerken.

Maar wat nou als alles meetbaar gemaakt zou kunnen worden?

Met dit vraagstuk is onze succes formule SOOM ontstaan. We hebben de werelden van offline media en online media weten te formeren in een krachtige opstelling wat zich tot onze werkwijze gevormd heeft.
Door samen met de klant het doel te bepalen weten we aan de hand van ons SOOM model waar er verbeteringen of inhaalslagen te maken zijn. Door resultaatgericht te werk te gaan, in plaats van dienstgericht, kijken wij vanuit de behoefte van de klant en het doel waar de doelgroep zich bevindt en welke kanalen hiervoor nodig zijn.

Maar wat is SOOM?

We zeggen wel eens “zonder doel kun je niet scoren“ en dat is logisch zowel voor je marketingstrategie als voor de campagne. Wij creëren sterke en succesvolle merken door onze succesformule;
• Strategie
• Ontwerp
• Ontwikkeling
• Marketing

Het lijkt erg veel maar ik zal het kort en bondig houden. Strategie is de basis voor je bedrijf, wij onderzoeken in de strategie waar je doelgroep zich bevindt en waar mogelijke marktkansen liggen. Wanneer dit bepaald is wordt er gekeken of de gekozen strategie nog bij de huidige communicatie past. Denk hierbij aan je logo en/of huisstijl. In de ontwikkeling kijken wij waar de huidige klanten binnen komen op de website waarbij je doelgroep weer centraal staat. Zodra deze basis staat zullen we uitvoerig de markt gaan benaderen door een resultaatgerichte campagne.

Wij helpen bedrijven groeien door reclame meetbaar te maken zodat we samen gaan scoren! Dát is nou ons onderscheidende vermogen.
Benieuwd hoe wij dit doen en wil jij ook campagne voeren met een meetbaar (eind)resultaat? Wij staan klaar in de juiste opstelling voor de aftrap. vazquez.nl/contact

Meer weten over Vazquez