Als innovatieve creatievelingen streven wij er naar om onze workflow non-stop te verbeteren. Er gaat veel aandacht in de manier waarop en de volgorde waarin er aan uw designs gewerkt wordt. Voordat wij kunnen beginnen aan het opzetten van een webdesign gaan we met u, de klant, om tafel zitten.

Dit eerste gesprek legt een breed scala aan punten vast waardoor wij kunnen beginnen met de eerste stappen van het ontwerp.

Inleiding

Na afloop van het eerste gesprek wordt er gewerkt aan het opzetten van een huisstijl en de link met uw doelgroep. Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan gedurende het opzetten van een huisstijl? Kijk dan snel bij dit blogbericht. Wanneer de allereerste stappen zijn gezet en we goed weten welke inhoud er weergegeven moet worden gaan we werken aan schetsen. Op deze manier kunnen we snel, aan de hand van een wireframe, weergeven welke inhoud waar wordt neergezet. Deze schetsen laten ons vervolgens eenvoudig en snel designs opzetten.

Wireframes

De eerste schetsen en wireframes, waarin we bepalen welke inhoud op welke plek komt te staan, helpen ons bij het derde onderdeel. Tijdens onze ‘Test & Usability’ fase gaan we de perfecte plek voor alle inhoud uitzoeken. Uw doelgroep moet namelijk eenvoudig zijn weg naar het product of de dienst vinden die aangeboden wordt. De juiste plek voor bepaalde functies in uw website kan cruciaal zijn.

Photoshop

Pas in de laatste fase van het ontwikkelen van een webdesign gaan we echt bezig met Adobe Photoshop. Aan de hand van een raster met 12 kolommen zetten wij de gemaakte wireframes om naar een prachtig design in de afgesproken huisstijl. Onze webdesigns werken vanwege ons raster perfect voor geheel responsieve websites. Dit betekent dat de kracht van uw design geheel behouden blijft wanneer uw website wordt bekeken op een smartphone of tablet.

Bereik ons om meer te bereiken!

Meer weten over Vazquez