Hoe is het bij Vazquez?
Goed!

Maar hóe is het nou bij Vazquez?
Onze Kevin, sterspeler van de linie ontwikkeling, captain petjes dragen en voetjes trappelen, neemt je mee in ons stadion.

Kevin, wat doe jij bij Vazquez?
Ik ben onderdeel van de linie ontwikkeling, wij maken innovatieve websites op basis van de strategie en ontwerpen van de andere linies.

Je werkt hier al een tijdje, waarom heb jij gekozen voor Vazquez?
Ik vind Vazquez een enorm leuke en inspirerende omgeving, met gedreven mensen. Dat is waarom ik hier ben begonnen en ook waarom ik hier nog steeds werk. Je voelt echt dat het een ambitieus team is dat wilt presteren op eredivisie niveau. Iedereen ondersteunt elkaar en zo groeien we elke dag. Je leert continu van elkaars linie en expertise, waardoor je meer inzicht verkrijgt en kan toepassen op je projecten.

Aan welk project werk je nu en kun je daar iets over vertellen?
Momenteel werk ik aan een grote webshop met veel producten. Vandaag ben ik alle producten aan het omzetten vanuit CSV naar WooCommerce, dat stuk is een precies proces, er mogen geen fouten worden gemaakt.  Het project is echt een mooie uitdaging. Dit komt omdat de webshop volledig maatwerk is, het is dan ook mooi werk om vanaf het begin de webshop op te bouwen. Ik kijk enorm uit naar het eindresultaat. Iedereen natuurlijk!

Waar krijg jij adrenaline van?
Scoren voor klanten. Als klanten blij zijn en we hebben een dik resultaat neergezet is dat altijd mooi om te zien. Al onze klanten zijn enorm betrokken en hebben veel passie voor hun producten of diensten, hier worden wij zelf ook heel enthousiast van. Dat is echt tof om te zien, dat het team en de klant samen écht enthousiast zijn en gaan voor het beste resultaat!

Waar ben je trots op?
Hoe wij hier in effectieve teams samenwerken om resultaat te behalen. Die mindset van ‘we willen elke dag een stapje beter worden’, dat vind ik gaaf en daar ben ik dus ook trots op. Iedereen binnen Vazquez is enorm trots om voor het bedrijf en onze klanten te werken, dat merk je echt op de werkvloer. In alles wat we doen gaan we door tot we trots zijn op ons eindresultaat.

Wat vind je van team Vazquez?
Het is een leuk team en iedereen is hartstikke gedreven. En het is ook gezellig, we zijn gewoon één grote groep vrienden die samenwerkt om vette dingen neer te zetten. Er is ook veel betrokkenheid onderling. En natuurlijk is er plaats voor verbetering, maar daar zoeken we ook samen actief naar. We zijn eerlijk en dat is belangrijk om te groeien als persoon en organisatie.

Hoe zou jij de sfeer in ons thuisstadion omschrijven?
Informeel, gemoedelijk, gezellig. Dat is drie keer ongeveer hetzelfde he? Maar het is wel echt zo! Er hangt gewoon altijd een goede sfeer hier, we zijn echt een team.

Dankje Kevin
Nee, jij bedankt!

Meer weten over Kevin, onze ontwikkelingslinie of Vazquez zelf?
Kom op de koffie! Stuur een mailtje naar info@vazquez.nl of bel 085 401 65 10.

Meer weten over Vazquez