Je merk laten groeien en versterken!

Heb jij moeite de juiste strategie voor je merk te bepalen en/of ervaar je problemen bij het implementeren hiervan? Met de unieke methode van het SOOM®-model bepaal je in enkele stappen wat de juiste strategie is voor jouw merk!

Het SOOM®-model bestaat uit 4 onderdelen, namelijk: Strategie, Ontwerp, Ontwikkeling en Marketing. Vanaf de beginfase wordt er rekening gehouden met elke ‘linie’, zodat je direct goed voorbereid bent op de toekomst.

Je merk laten groeien begint natuurlijk bij de strategie. Zonder heldere doelstelling ga je namelijk nooit scoren. De doorvertaling van dit doel naar een visuele identiteit en de juiste marketing en communicatie is echter net zo belangrijk.

Ga daarom op zoek naar de essentie van jouw merk en vertaal deze middels het SOOM-model naar de juiste strategie. Download alleen nú GRATIS de blackpaper ‘SOOM® Businessmodel’ en ontdek hoe jij jouw merk kunt versterken!

Martijn Geerdink – InHuis Meubels

Wij zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking met Vazquez. Vazquez werkt volgens afspraak, is flexibel en ontwikkelt winstgevende campagnes. Vazquez is voor ons de ideale partij om samen onze ambities te verwezenlijken.

Wij maken reclame meetbaar

Benieuwd hoe wij dit doen? Vul dan onderstaand formulier in.

Je mag ons natuurlijk ook zelf bellen en of mailen.

085 401 65 10 (Enschede)
020 261 13 17 (Amsterdam)

info@vazquez.nl

Onderweg naar...

SEA-analyse