Het is altijd aangeraden om flink te gaan adverteren wanneer u net uw bedrijf hebt gestart en over een eigen website beschikt. Wanneer u een website hebt, kunt u mensen in de advertentie doorverwijzen naar uw website voor alle uitgebreide informatie. Op deze manier maakt u uw bedrijf meer bekend en zullen mensen van het bestaan van uw bedrijf af weten.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om te adverteren.

U kunt adverteren via:

Een banner op andere websites;
• Google AdWords;
• Brochure/folder;
• Social media (Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, etc.)
• Affiliaties (via affiliatie marketing laat u websites en publishers uw diensten promoten. Voor iedere verkoop die daaruit voorkomt, betaalt u een kleine commissie aan degene die de klant heeft aangebracht).
• Auto belettering

Google AdWords
Google AdWords is een goede start om te beginnen met adverteren. Op deze manier krijgt u binnen een korte tijd veel bezoekers op uw website. Voor elk persoon die op uw advertentie klikt, betaalt u een bepaald bedrag. Ook wel PPC genoemd (Pay Per Click). Hoeveel dat bedrag is hangt van u af. U kunt zelf een bedrag instellen. Hoe hoger het bedrag, hoe vaker deze zal verschijnen bovenaan Google en hoe meer bezoekers u zult ontvangen op uw website.

Social Media
Steeds meer mensen maken gebruik van social media. Door hierbij te adverteren, bereik je heel veel mensen. Een voorbeeld hiervan is een Facebook pagina. Voor uw bedrijf kan een Facebook pagina aangemaakt worden. U kunt hier informatie op zetten en mensen up-to-date houden. Mensen met een Facebook account kunnen uw pagina volgen en zullen alle updates op hun Facebook ontvangen en lezen.
Van Twitter wordt ook veel gebruik gemaakt. Mensen kunnen u volgen en alles wat u op Twitter plaatst, zullen uw volgers lezen. Bij Twitter worden er ook hashtags gebruikt. Wanneer u wat plaatst op Twitter en u zet bijvoorbeeld dit erbij: #vazquez, dan wordt van het woord “vazquez” een zoekterm gemaakt. Mensen die op deze naam zoeken, zullen dan ook uw bericht tegenkomen in de zoekresultaten.

Auto bestickeren
Dit is ook een goede manier om te adverteren. Wanneer u uw logo met eventueel uw website url en telefoonnummer plaatst op uw auto, kunnen mensen er moeilijk omheen wanneer u met uw auto op de weg rijdt. Wanneer uw auto goed opvalt met uw advertentie, zal dit sneller bij mensen blijven hangen. Autobelettering is de manier van adverteren waarmee u ongetwijfeld veel mensen mee zult bereiken.

Brochures/Folders/Banners
Bij elke advertentie waarbij je een ontwerp moet hebben zoals bij banners, brochures en magazines, is het belangrijk om dezelfde stijl aan te houden, namelijk uw eigen huisstijl. Dit maakt het dat mensen uw bedrijf direct zullen herkennen. Het begint dus allemaal met design. Bij het design wordt ook gelijk uw huisstijl vastgelegd. Uw folders, brochures, banners, visitekaartjes en alles waar een ontwerp voor nodig is, zullen dezelfde stijl krijgen als uw website.

Geheel tot uw dienst
Uw advertenties zullen beschikken over een geoptimaliseerde waarde voor uw marketing. Vazquez beschikt over de expertise, kennis en de ervaring om al uw advertenties te laten scoren. Van design tot het plaatsen, Vazquez weet uw advertenties bij uw doelgroep te laten aankomen op zo’n wijze dat uw boodschap gelezen wordt en ook blijft hangen.